anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunteți mulțumiți de punctele thank you oferite clienților cu abonament de către Orange?

Viotoon
Junior entuziast
Spuneți părerea voastră sinceră despre acordarea punctelor thanck You. De exemplu la 10e primiti 1 punct thanck You ceea ce înseamnă 10 eurocenți. Vi se pare in regula acest lucru?
8 Răspunsuri 8

Miha_Z
#StarMember
Buna, despre puncte Thank You s-a mai discutat in comunitate. Mai multe detalii gasesti in link-urile urmatoare sau daca scrii "puncte thank you" la Search. https://comunitate.orange.ro/questions/2009921-primesc-putine-puncte-thank-you https://comunitate.orange.ro/questions/1979991-modalitati-obtine-puncte-thank-you

Viotoon
Junior entuziast
Mihaela z întâi citiți ceea ce am intrebat. In nici una dintre aceste întrebări care ați dat linck către ele nu se cere opinia abonaților. Eu nu sunt mulțumit că primesc la 10e 10 puncte thanck you spre exemplu.

Miha_Z
#StarMember
Opinia mea este ca daca ai mai multe abonamente, Orange Love si utilizezi contul My Orange punctele Thank You valoreaza mai mult decat exemplul dat de tine. Pe langa valoarea standard a punctelor, Orange iti ofera si varianta de ati dubla punctele prin abonamentul Orange Love. Cele 10% se transforma in 20% puncte Thank You. Daca nu folosesti contul My Orange, activandu-l si folosindu-l pentru prima data, primesti automat 50 de puncte. Daca ramai mai mult timp client Orange pentru fiecare an de vechime pana la 10 ani, primesti cu 10% mai multe puncte Thank You. Poate nu reprezinta prea mult 10% din factura pentru un client in puncte thank you, dar cu cat ai mai multe abonamente si castigul va fi mai mare.

Vio73
#StarMember
Cum omul nu este niciodată mulțumit, normal că nu suntem. Dar nivelul de puncte crește dacă ai mai multe servicii, inclusiv pachetul Love pe contul de abonat. De exemplu, la acest pachet, fiecare punct valorează 0,20 euro, în loc de 0,10 în mod normal, adică dublu. S-ar putea oferi totuși și pe nivele de vechime puncte (mai multe), dar nu este rău nici acum. Sigur se pot găsi formule care să vină cu avantaje vizibile pentru clienți și să le îndeplinească multe dintre dorințe. Dar dacă faci achiziții din Magazinul online, iar ai avantaje (punctele tale valorează dublu).

Ascary
Campion certificat
Cel puțin colegul nostru primește la un an. de 10 euro,10 puncte însă eu la doar 3 euro mai jos,nu primesc nimic :)) Deci draga @Viotoon se poate și mai rău 🙂

Razvan
#StarMember
Cu pachetul Love primești 20% din valoarea facturii fără tva. Se putea și mai bine, era bine dacă se mai dădeau puncte la plata online a facturii și la fiecare reîncărcare prepay din my Orange. Prin 2010, se dădeau mai multe puncte thank you, pana la 20-25%, funcție de valoarea abonamentului.

Jay
Campion certificat
Punctele sunt un bonus de vechime si mi se pare corect sa fie mai multe pe masura ce creste vechimea si sa primesti mai multe puncte daca ai si mai mute servicii.. Din punctul meu de vedere, mereu vrem mai mult, pentru ca asa suntem construiti, dar, puctele sunt un bonus, nu o obligatie, sunt binevenite atatea cate sunt... Nu putem primi toti la fel ca asa s-ar supara si cei cu mai multe servicii.. Nu stiu, dar, e cam greu sa multumesti pe toata lumea, ca fiecare vrea mai mult pentru el.. Nu e un lucru rau sa vrei mai mult, dar, cred ca trebuie sa iei in considerare ca sunt multi factori care determina numarul de puncte si noi, daca stim doar ca vrem mai mult, nu-i luam pe toti in considerare.. Parerea ta care este? Am inteles ca nu esti multumit, dar, cate puncte consideri ca ar trebui sa primesti?

FaraUnID
Campion certificat
Raspuns: Nu. Nu stau sa detaliez pentru ca mai sunt alte N topicuri pe aceasta tema a punctelor OTY si a programului de fidelizare Orange Thank You si unde mi-am exprimat deja punctul de vedere. Cred ca ar trebui implemenata o functie prin care, in momentul in care vrei sa deschizi un topic nou sa-ti fie sugerata mai intai functia search printr-un popup sau ceva asemenator.