anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Punctele Thank You se pot returna?

teacher_
#StarMember
Dacă cineva comanda un produs și își folosește punctele Thank You pentru cumparare, dar între timp se răzgândește și refuza produsul, i se returnează punctele OTY folosite?
11 Răspunsuri 11

Miha_Z
#StarMember
Punctele Thank You se deduc din valoarea cu TVA a produselor achizitionate si nu pot fi returnate. https://www.orange.ro/help/care-este-valoarea-punctelor-thank-you-i-cum-le-pot-utiliza-73

teacher_
#StarMember
Era doar o întrebare, nu știam cum sta treaba, am văzut multe discuții despre punctele Thank You.

Jay
Campion certificat
Eu cred ca nu se returnează odată folosite, dar, nici n-am cum sa spun sigur, pentru ca ma holbez mult si bine intr-un coș de cumpărături până trimit comanda.. si, am returnat foarte puține produse, in general, ceva luat pe puncte însă, n-am returnat...

RafaHelper
#StarMember
Salut @teacher_ , Oficial nu se returneaza punctele dar poti sa le scri celor de la Orange in sectiunea contact si sa le ceri acest lucru. Poate vor face o exceptie. In cazul meu am facut o comanda care nu a putut fi onorata si am cerut si puntele folosite inapoi, mentionez ca nu se precizate acest lucru cand s-a facut refuzul livrari de catre Orange. Poti incerca si ne poti spune aici ce ai reusit. PS: Abia acum am vazut ca este vorba doar de o nelamurire, credeam ca e reala situatia! 😐

Razvan
#StarMember
Punctele thank you se returnează, odată ce ai anulat o comandă sau ți s-a dat rezoluție de înlocuire a unui produs în perioada de garanție. În 2015, am cumpărat un blackberry în magazinul online, după 1,5 ani s-a stricat, mers în orange service și dat rezoluție returnare, deoarece nu mai aveau pe stoc sa-l înlocuiască, îl mai înlocuiseră odată la prima intervenție. Am mers în Orange Shop Băneasa, am predat vechiul telefon, mi s-a făcut stornare de factură, primit suma de bani plătită pe telefon plus returnat în cont punctele thank you utilizate. Am făcut un nou abonament pe 6 luni (perioada contractuala rămasă de la abonamentul anterior, în loc de cangur 15, am facut Orange Me 16, plătit un avans pe telefon, cu banii din factura storno si am rămas cu punctele thank you în cont pe care le-am utilizat 6 luni mai târziu la achiziția lui Huawei P 10 lite în 2017.

Laura_cio
Senior
Exact același lucru am făcut eu acum câțiva ani, dar puncteleThank You nu mi-au fost returnate si nici schimbate în bani.

Razvan
#StarMember
Te-au păcălit, în mod normal ele trebuie returnate, la urma urmei reprezintă niște bani acumulați sub formă de puncte, pe care îi poți utiliza, doar în cadrul rețelei Orange.

Laura_cio
Senior
Prin 2015 mi s-a întâmplat. Poate nu exista acest program.

Vio73
#StarMember
Știu că mie mi s-au returnat odată, cu ceva ani în urmă. Acum nu știu dacă o mai fi așa!

FaraUnID
Campion certificat
Se returneaza, o spun din propria experienta. In 2017 am fost detasat cu serviciul in Bistrita si cum internetul din hotel era praf, intentia mea a fost sa achizitionez la liber cel mai accesibil telefon 4G din oferta Orange pe care sa-l utilizez ca si HotSpot WiFi (nu simteam nevoia sa-mi omor telefonul principal). Am mers la Orange Shop Bistrita unde am avut o experienta total neplacuta prin prisma faptului ca fatuca de acolo m-a informat sec despre faptul ca ei nu vand telefoane la liber decat daca plasez comanda in online cu ridicare produs din magazinul fizic Bun, sun la Orange si le spun ca inca mai au angajati care umbla cu cioara vopsita pentru a-si atinge target-ul, iar persoana de la telefon se ofera sa ma ajute sa plasez o comanda telefonica cu ridicare produs din magazin, doar ca mi-a tras puncte OTY din cont, fara acordul meu, ca si metoda de plata. A urmat o reclamatie catre Orange cu experienta din magazin si episodul cu plasarea comenzii telefonice si utilizarea de puncte OTY fara acordul meu. Am fost sunat de catre un "Problem Solving Officer" care mi-a comunicat ca a ascultat inregistrarea convorbirii si ca poate anula comanda, poate realoca punctele OTY pe cont, iar ca masura compensatorie pentru episodul cu "noi nu vindem telefoane la liber" am primit si 400 de puncte OTY pe cont. Respect pentru modul in care au solutionat acel incident!

Miha_Z
#StarMember
Probabil se returneaza punctele cand cauza returnarii produsului este din vina firmei. Cand este vorba de un client indecis care dupa un timp considera ca s-a plictisit de produs sau nu-i mai convine din diverse cauze, atunci nu se pot returna.