anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Puncte thank you aveau valoare triplu online, acuma numa dublu?!?

pzso21
Începător

Buna! Ultimele 3 telefoane am achizitionat online cu prelungire abonament pe 24 luni si fiecare data punctele thank you aveau valoare triplu. In fiecare luna verific cat valoreaza punctele mele si in luna apriline 2024 inca valorau 288 euro iar in luna mai numa 192... Sa schimbat ceva? De acuma ramane valoare dublu?

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@pzso21: Da, așa cum ai constatat, valoare punctelor TY la achiziția online a unui telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 luni este dublă, nu triplă cum era până luna trecută.

Vizualizare soluţie în postul original

25 Răspunsuri 25

FLo1
#StarMember

@pzso21: Da, așa cum ai constatat, valoare punctelor TY la achiziția online a unui telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 luni este dublă, nu triplă cum era până luna trecută.

pzso21
Începător

Se stie care este motivul schimbarii? Exista sansa ca punctele TY sa aiba iara valoare triplu  la achiziția online a unui telefon cu prelungirea abonamentului pe 24 luni?

Revenire la valoare triplă.... nu cred. Este probabil și o urmare a solicitărilor venite din partea clienților Orange privind cumularea de vouchere la achizițiile din magazinul online Orange. Iar cum balanța avantajelor rămâne neschimbată, urmarea s-a observat deja.

mihai_13
Maestru

prosta decizie   👎  

Vio73
#StarMember

Salutare!

Oricum, punctele Thank You erau un bonus, dar reducerea valorii va fi o problemă pentru foarte mulți, pentru că se reduc foarte mult argumentele de a fi abonat. 

Sigur, vedem și ce se va mai întâmpla în continuare, poate există alte soluții pentru a avea puncte în plus!

Oricum, era un argument forte, din punctul meu de vedere!

GreenArrow
Explorator

Va veni și o zi când nu vor mai exista puncte oty, Orange este singurul care mai acorda asa ceva și ma îndoiesc ca vor oferi veșnic aceste puncte 😁

laurlau
Junior

Mama si ce dadeam cu Orange Money sa fac puncte..acum dau sa ma portez. Evident, nu numai din cauza asta.

Salutare!

S-o fi redus multiplicarea, dar se pot folosi mai multe vouchere de reducere (prin Pinata si aniversare, de exemplu), si s-ar putea sa compenseze.

La ora actuala, Orange este singurul care ofera asa ceva.

Și eu am pierdut peste 150 euro asa.

Dezamăgire din partea Orange cu abonament de peste 20 de ani.

Probabil o sa ma postez la Digi.

exact asta voi face si eu cu tot ce am.

Și eu i sa ma portez, nu mi se pare corect sa mi se ia din punctele pe care le am acumulat pana in prezent ! De acum încolo ok , dar nu ce era pana in prezent , din360 euro online sa am 260 ..

Salutare!

Punctele nu dispar. Acea triplare (devenita dublare) este doar o bonificatie. Punctele primite lunar se pot vedea in factura si, daca nu ai folosit din ele, ar trebui sa fie crescatoare.

Punctele sunt aceleași ! Dar in online era valoare 0,3 și nu mi se pare normal ca pana sa modifice la 0,2. Punctul in online sa mi se ia din ce am acumulat ! După ce au modifica la 0,2 ok nu e nici i problema ! Dar de ce sa îmi scazi valoare din urma ??? De ce ??? Nu e corect ! O sa ma portez la digi !! Plătesc facturi de 7 , 8 milioane lunar și. In loc sa aprecieze ii doare in cot de noi ….când plătești factura in avans tot tu ești luat de prost și nu Primești 20% din valoare facturi … Primești doar după ce Primești … așa ceva mai rar !!! 

Stai asa, ca zici altceva: punctele primite sunt puncte primite. Bonificatia este alta ciorba de peste (presupun ca diminuarea de la 0.3 la 0.2E de punct ar fi de la posibilitatea utilizarii mai multor vouchere).

Daca punctele se scad, ar fi doua variante:

  • ori expira (si ar trebui sa primesti mesaj in acest sens)
  • ori sunt utilizate (si la simularea unei achizitii nu "fac picioruse")

Normal sau nu, regulamentul Thank You prevede ca regulile pot fi schimbate (in urma cu vreo 13 ani se putea plati cu puncte. La un moment dat nu s-a mai putut plati factura, ci se puteau folosi in orice altceva decat plata facturii). A trecut prea mult timp sa caut cum am aflat de modificare, dar stiam ca s-a produs o modificare a regulamentului.