anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi 11 t pro - probleme baterie

MITULICA
Junior
A rămas blocat la 15% bateria. Folosit intens nu scade. Băgat la încărcat.. La fel. Menționez ca i am dat si restart din fabrica. Prima utilizare. :25 decembrie
17 Răspunsuri 17

Viocat
Senior certificat
Consuma de tot bateria si incearca iar.

delfinas
#StarMember
O problema a lui Xiaomi. Am avut un Redmi Note 2 si ziceai ca era fix, nu mobil. In stand by, era ok, dar cu ecranul deschis manca baterie, consuma 2% in 5 min. I-am schimbat bateria, nici o schimbare. Daca il incarcam deschis/in stand by, arata un procentaj, daca il incarcam inchis de tot, imi arata alt procent.

Razvan
#StarMember
Salut! Varianta 1 folosește-l până se închide. Varianta 2, faci back-up la telefon și dai o resetare la setările din fabrică, poate ai noroc să fie doar un bug. Ar mai fi și varianta 3, dă-i un clear cache. https://www.google.com/search?q=clear+cache+xiaomi&oq=clear+cache+xiaomi&aqs=edge..69i57j0i512j0i22i30l6.7197j0j7&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Oricare varianta alegi, sa ne dai de veste, ca să știe alții soluția la problema ta.

delfinas
#StarMember
Daca nu si-a revenit nici dupa resetare la valorile din fabrica, trebuie sa faci o vizita la service sau sa-l returnezi, daca il ai doar de cateva zile.

mihai_13
Maestru
nu vad "laudatorii" de xiaomi sa de-a o solutie - Vio ? din nou probleme cu orezariile 🙂

Raduqg24
Începător
Detin Xiaomi Mi 10 Pro, Mi 11 si Mi 11 T. Nu am intampinat aceasta problema. Cand au mai fost probleme (de genul scapat in apa) am lasat telefonul inchis 1 ora , apoi l-am pus (inchis) la incarcat, si cand l-am redeschis era totul ok.

Viocat
Senior certificat
@delfinas nu stiu ce probleme a avut bateria, insa eu iti spun ca asta e motivul pentru care am luat note 7 si dupa niste ani de utilizare inca are baterie. @mihai_13 problemele punctuale se pot intampla oricui. Daca un xiaomi are o problema nu extrapolez ca toate au, cum faci tu. Pana la xiaomi toate telefoanele avute de la marci consacrate nu au trecut de perioada de garantie. (Am avut de toate mai putin iphone). Asa ca eu pana la proba contrarie tot xiaomi voi cumpara. @mitulica daca nu si-a revenit returneaza-l si ia alt telefon. Imi pare rau ptr problemele avute cu acest tel!

delfinas
#StarMember
Viocat, fiecare cu experienta sa...

MITULICA
Junior
Nu si-a revenit in nici un fel: descarcare baterie, resetare, etc

delfinas
#StarMember
Incearca cu "schimbare" sau "returnare". 😉

RafaHelper
#StarMember
Salut Mitulica, Încearcă un hard reset, urmează pasii din video. https://youtu.be/JSfUYGAAEqE

MITULICA
Junior
i-am facut si hard reset...la fel se comporta

Razvan
#StarMember
Poate fi o problema de placă de bază, în acest caz, nu îți rămâne decât să-l trimiți în service, pentru a fi înlocuită placa sau telefonul, depinde ce hotărăsc cei de acolo.

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu nu am avut astfel de probleme, dar nici nu bag mâna în foc pentru nimic, chiar dacă folosesc tot Xioami. Am trecut la chinezării, după ce m-am săturat de problemele altora și sper să nu apară și la ăștia. Și eu cred că e ceva de la placa de bază și cred că îl poți da retur! Baftă!