anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Service Xiaomi redmi note 10 pro

_ady_
Începător
Salutare ....sunt nou aici cu probleme la un device Xiaomi redmi note 10 pro.....pe ecran au aparut niste umbre ...un fel de burn in .Telefonul se afla in garantie ...doresc sa aflu cam cate zile poate dura reparatia daca il trimit la service.
Multumesc .
3 Răspunsuri 3

Razvan
#StarMember
Reparația în service la Xiaomi, poate dura maxim 15 zile calendaristice conform reglementarilor în vigoare. Însă de multe ori, acest telefon nu prea se repară, din lipsă de piese în stoc și posibil să primești negație și să ți se returneze banii plătiți pe telefon.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Asta doar in service pot sa-ti spuna. Pentru ca depinde de cat de aglomerati sunt in perioada asta, daca trebuie sau nu inlocuit display-ul, in cat timp ajunge la ei (ca ma indoiesc ca au display-uri pe stoc), de cat timp ii ia cuiva sa-l faca, de curier etc. La o estimare grosolana as zice undeva la o saptamana cel putin. Termenul legal e de 15 zile. 4 zile doar pe drum, dus-intors, inca vreo doua sa vina display-ul…reparatia in sine in cel mai fericit caz 1 zi… deci da, cam asa. Dureaza mult mai putin sa ti-l repari singur acasa. Cu o trusa de surubelnite, un uscator de par, un tutorial de youtube si binenteles, cu display-ul comandat. Dar daca vrei, cand il duci la reparat in shop, poti sa intrebi daca pot sa-ti ofere un nr de telefon de la service si vorbesti direct cu ei.
Client Orange

_ady_
Începător
Va multumesc pentru raspunsuri.