anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange "re" - experienta Zona IT in service-ul Orange

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut Comunitate!

Pentru ca imi place foarte mult Dan de la Zona IT, si pentru ca sunt cat se poate de "pro" (in sensul de pentru) - reconditionare, reutilizare si reparat telefoane si alte electronice, de cele mai multe ori acasa, am decis sa va las si voua mai jos, in caz ca sunteti curiosi, clipul cu experienta lor in service-ul Orange. 

Mie unul mi s-a parut foarte interesant, informativ si entertaining. Si am aflat o gramada de chestii cool si utile cu ocazia asta. 🙂

In caz ca nu e evident deja, o sa mentionez ca nu exista niciun fel de afiliere intre mine si Zona IT, sau canalul lor de YouTube. Asa cum nu exista niciun fel de afiliere intre mine si Orange sau Orange Service. Sunt doar un tip caruia ii place sa mestereasca, sa "butoneasca" si sa isi repare singur (pe cat posibil) gadget-urile acasa. Daca se poate, bine, daca nu, imi place sa stiu ca am un service pe care sa ma pot baza.

Asa ca, luati-va o ceasca de cafea (clipul este destul de lung, dar pe mine unul nu ma deranjeaza) si...enjoy! 🙂

Client Orange
14 Răspunsuri 14

Pololică
#StarMember

Am vazut ca a postat acum cateva zile, dar n-am apucat sa ma uit la el. Mi se pare ca prezinta foarte bine subiectele propuse.

PS: ai uitat ceva: Hai cu algoritmul...🤣

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Si eu ma uit din cand in cand. Nu foarte des, tocmai din cauza ca, de cele mai multe ori, clipurile sunt destul de lungi. Dar da, si mie imi place cum prezinta. Asa ca, daca e ceva ce mi se pare interesant, imi fac timp si ma uit. Si de cele mai multe ori, merita timpul alocat.

Ca si in cazul asta. Am aflat o gramada de chestii utile. Si m-au facut sa-mi schimb un pic parerea fata de service-urile din Romania. In continuare prefer sa-mi repar singur telefonul acasa, daca se poate, daca am cu ce, si daca nu ma constrange cate un producator (hm hm, Apple) sa-mi trimit telefonul intr-un service autorizat ca sa-mi faca pairing cu componenta proaspat instalata. Nu inteleg de ce nu se poate face treaba asta direct din contul tau Apple, cu telefonul conectat la calculator, dar ma rog... Asta e alta discutie. 🙂

Dar da, daca e sa-mi trimit telefonul vreodata in service, in momentul de fata, va fi ori iStyle (pentru device-uri Apple), ori...Orange. Si imi place sa stiu ca am optiuni, si ca acele optiuni sunt de incredere.

Client Orange

O buba din asta au si cei de la Huawei: au bootloader-ul blocat si am inteles ca nu mai decodeaza de cativa ani, deci, daca vrei sa instalezi in SO alternativ, ghinion...

Oricum, "re"vitalizarea unui telefon mai vechi care poate fi folosit, la un pret mai atractiv, este un plus pentru cei care nu-si permit pretul de lansare, dar pot avea acces la un telefon reparat cu componente originale.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Interesant... Nu stiam de asta. Bine, bootloader-ul e blocat by default la toate. Nu asta e problema. Dar inteleg ca in cazul asta nu e doar blocat, dar si nedeblocabil....? That sucks indeed. 

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Și mie îmi place și îl urmăresc! Chiar am urmărit și acest videoclip, care este unul ce scoate în evidență atât lucrurile pozitive, cât și cele negative legate de subiectul dezbătut. Îmi place că folosește ,,picanterii" și că, în cazul de față, a scos în evidență multe aspecte legate de service Orange.

Mulțumim, Radu!

Lucifer
Cunoscător

Salut,

Il mai urmaream in trecut, prezinta bine, dar imaginile din thumbnail sunt un "cringe" complet. Nu am apreciat niciodata titluri sau imagi de genul de tip shock si groaza aka clickbait.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Iti spun sincer ca am ignorat cu succes thumbnail-ul, si am dat click datorita titlului. :))) Si nu am fost dezamagit. Sau....amagit. :)) Thumbnail-ul e destul de "clasic", ca sa zic asa. In sensul ca asta e formatul practicat de multe alte canale de YouTube. Personal nu ma deranjeaza. Si atata timp cat continutul nu e total diferit (adica nu e clickbait), n-am nicio problema, si de cele mai multe ori, ignor thumbnail-ul.

Dar da, inteleg la ce te feri cu faptul ca e usor "cringe". Din nou, nu e doar la el. LTT e plin de astfel de thumbnails, si chiar mai...cringe.

Asta atrage. Senzationalismul. Lumea (majoritatea) da click pe asa ceva. Cauta ineditul, nemaiauzitul... Evident ca lucrul asta e avantajos si pentru canalul respectiv, dar e cumva in natura umana. Nu i-as zice clickbait...pentru ca nu ofera altceva decat ce vezi si in imagine, dar da, poate fi usor cringe cateodata. :))

Client Orange

Da, e practicat de multa lume pe YouTube, LTT fiind un exemplu foarte bun, dar sunt si alte canale de IT mult mai tehnice care nu fac asa. Cred ca depinde foarte mult de audienta.

Problema aici e ca in spatele titlurilor si imaginilor cringe, in spatele celor de la LTT exista efectiv un laborator intreg de testare, echipa de copyriteri etc. Zona IT efectiv e un om care povesteste experientele sale, deci e mai mult un canal de divertisment decat unul tehnic.

BlackWolf
Senior certificat

Salutare!

Zona IT, Playground si Dan Cadar, George Buhnici si Cavaleria sunt preferatii mei din Romania si ii urmaresc mereu. Am vazut clipul asta de cand a aparut. Am citit comentariile de la clipul respectiv ale oamenilor care cica au avut de-a face cu acel service si cica si de la fosti angajati, comentarii care majoritatea sunt negative si spun ca este regie pentru clip ca Orange sa isi faca reclama, iar in realitate nu este deloc asa. Nu stiu ce sa zic si care este adevarul, totul este posibil, dar dupa ce am vazut ce zic oamenii de ei, nu cred ca as vrea sa am de-a face vreodata cu acel service, dar nici cu ESD cu care am avut personal experiente negative si mi-au stricat un Huawei P9 Leica, telefon de top la vremea respectiva...

Vis-a-vis de reconditionare, eu sunt deacord cu ea, dar sa fie facuta cum trebuie, cu piese originale si telefonul reconditionat sa fie mult mai ieftin decat unul nou ca sa merite, altfel mai bine iei unul nou. Ce e acum reconditionat pe piata eu zic ca nu prea merita din cauza preturilor prea mari...

Pe Buhnici l-am prins o data efectiv ca a facut publicitate ascunsa pentru flip.ro fara sa anunte. Omul se invartea in jurul cozii spunand ca a facut parteneriat cu cei de la flip.ro si nu era clip publicitar. Pai cum sa faci parteneriat cu un magazin online, in videoclip te prefaci ca faci o achizitie de la ei si totul merge ca uns?

E ca in bancul ala cu "am facut rost"...

Dan Cadar e mult mai sincer in privinta asta.

Ca sa fim sinceri pana la capat, amandoi au clipuri cu Flip.ro, dar si cu Orange (Yoxo sau eSIM Orange). Daca nu ma insel, ambii au abonamentele Orange (Dan Cadar chiar a facut un clip pentru FIbra de 1800 si chiar explica destul de detaliat).

Da, corect, asa este...

BlackWolf
Senior certificat

Asa este, dar eu sunt de părere ca majoritatea fac la fel câteodată fără sa spună adevarul. Clip foarte asemănător cu reclama la Flip.ro a avut și Dan Cadar în trecut și zicea ca e cumpărat de el și totul a mers ca uns. Și acolo cred ca a fost cam aceeași treaba ca și la Buhnici. Nah, nimeni nu e perfect, toți mai greșesc...

Oricum, și Dan și George sunt preferații mei, îmi plac și ii urmăresc mereu, nu ratez nici un clip...

Luci_TLM
Explorator

Exceptional materialul video, precum e mereu, la superlativ, Dan!

Pentru faptul ca imi place foarte mult ceea ce ai postat, pentru ca imi place la fel de mult Dan de la ZonaIT si nu in ultimul rand, pentru faptul ca imi place ceea ce ne oferi aici, Radu, ai de la mine un imens ,,BIG LIKE"!

Respect! O zi minunata sa ai, Radu!