anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Flip4

RusuArthur
Junior

Sunt de 13 ani si 11 luni la Orange. Am 6 numere pe firma, le dau in fiecare luna o medie de 500 de lei. Am cumparat telefoane pentru mine, nevasta, copil, nici nu mai stiu cate pana acuma.

Si in septembrie de ziua mea... dupa ce am verificat toate recenziile pe net despre Flip4 am zis ca imi iau si eu unu. 

Si am luat, in rate... 2 ani garantie... un Flip4 negru, frumos... merge super... imi era drag... il tineam in husa. 

Asta pana duminica trecuta, cand veneam acasa de la tara... era pornit telefonul pe Waze... si vad o dunga la mijloc... o dunga neagra. L-am oprit si dupa ce am ajuns acasa l-am pornit din nou. Dunga la mijloc si partea de sus a ecranului, deasupra dungii nu mai mergea. Deci puteam folosi doar jumatate de ecran.

Nu e bai... am fost eu ghinionst si am dat peste unu mai slab. Las ca il schimb in garantie. 

Ziua la servici m-am chinuit sa copiez datele pe vechiul P20, si culmea ca Google Autehenticator nu trimite conturi decat cu cod QR care... nu se vede din cauza dungii negre de la mijloc. Zic... nu e bai... las ca mai fac io rost de cele 4 conturi.. 

Si il duc la Orange, frumos... in cutie... cu actele... ma preia o femeie plictisita care imi zice ca o sa trebuiasca sa platesc si ca pierd tot ce e pe el. Zic... nu se poate... are doar 6 luni, am avut grija de el... nu are nici o alta problema decat ca e rupt ecranul la mijloc... dar nici nu se simte cu mana ca e rupt, doar se vede. Zice plictisita ca ea nu decide, ca il trimite la bucurest si imi zic aia daca e in garantie sau nu.

Si azi ma suna o tanti de la Orange... ca trebe sa platesc 1900 de lei sa imi schimbe ecranul ca e "impuns" sus si jos si ca aia nu e garatie... ca io l-am impuns.

Pai ma... **beep** e plin internetul de video cu Flip4 care se rup. Samsung stie ca se rup. Si voi... nu ca... plateste.. adica pe voi va doare de buzunarul lui Samsung ca pune de la el un **beep** de ecran care costa 10 euro ? Adica pe voi lucratorii de la Orange aia va doare sa cautati nod in papura si inchipuiri ca sa nu cheltuie Samsung 10 euro pe un **beep** de eran care stiu ca se strica? Pai voi suntenti angajati romani sau coreeni? 

Am filmare, in masina cu **beep** de Flip4... se vede clar ca e defect de fabrica si chiar toata planeta stie ca se strica. Si voi nu... ne **beep** pe clientii nostrii si le facem la Samsung o favoare sa nu repare gratis un **beep** de telefon care se strica si pe raft  

Bravos romanilor angajati la Orange. Asa sa faceti. Bagati bani in buzunar la Samsung si **beep** pe clientii vechi din Romania 

20 Răspunsuri 20

Daca ecranele ar avea o limita de 5"... Imi e dor de ecrane mai mici, nu de televizoare (al meu Nova 8i are 6.67" si a fost un ... soc sa trec de la SE (2016), care avea 4". Practic, treceam de la televizor sport la ecran de cinematograf...

Pololică
#StarMember

Salut!

La Samsung (ESD) ai cerut o parere?

PS: este irelevant daca netul e plin cu Flip 4 cu diamante pe el. Conteaza cum este vazut al tau.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu nu am avut niciodată probleme când mi s-a stricat un telefon sau altceva cu service-ul de la Orange sau de la Altex, Emag, etc. Poate ai întâlnit ceva angajați mai zeloși, nu știu ce să zic.

arsradu
#StarMember

De-aia eu fac doua chestii:

1. incerc sa nu-mi pun sperantele in garantia oferita de producator. Si daca vreau sa-mi rootez telefonul, de exemplu, lucru care duce la pierderea garantiei, il rootez si cu asta basta. Pentru ca, ceea ce as avea nevoie sa fie acoperit de garantie (defecte mecanice) nu sunt, iar ceea ce este acoperit de garantie, nu prea ma intereseaza. Si de cele mai multe ori, chiar si cand este defect de fabricatie sau materiale de proasta calitate care se strica la cea mai mica adiere de vant, cei de la service o sa faca tot posibilul sa dea vina pe tine si sa-ti scoata produsul din garantie. Iar pe mine ma scoate din sarite chestia asta. Pentru ca stiu cum am grija de produsele mele. Iar daca l-am scapat si stiu ca a fost din cauza mea, nu ma duc cu el sa cer reparatia pe garantie.

Astfel incat, ca sa nu-mi mai fac nervi aiurea cu unul si cu altul, pur si simplu nu-mi mai fac nicio speranta (sau iluzie mai bine zis) si incerc sa am grija maxima de produsul respectiv. 

2. pe cat posibil, imi repar singur produsele acasa.

De asemenea, eu unul nu recomand nimanui telefoane cu ecran flexibil in momentul asta. Sunt mult prea sensibile. Tehnologia inca nu e acolo unde trebuie. Si nu stiu daca va ajunge vreodata. Iar reparatia unui astfel de dispozitiv este extreeem de costisitoare, tocmai pentru ca tehnologia este inca foarte noua. Vrei neaparat un flip-phone? Ia-ti unul cu display fix, pe partea de sus, daca mai gasesti. Si chiar si acelea pot avea probleme cu display-ul datorita inchiderilor si deschiderilor repetate. Deci, cel mai bine nu iti iei un flip-phone in primul rand.

Client Orange

Da bro.. asa e... da no.. am zis ca e varianta 4, si s-o tot laudat ca nu mai are probleme. Mama are flip 3 de un an si nu are nici o problema. Sunt sigur ca al meu Flip4 a fost gresit in fabrica, la lipirea de balama. Ce ma enerveaza e excesul de zel al **beep** de romani care lucreaza la orange care in loc sa tina cu ala care i plateste 500 de lei pe luna sa aiba salar, se **beep** pe el sa trimita la Samsung un telefon care. tocmai. e predispus stricaciunilor. PE mine asta ma doare, indolenta si lenea angajatului roman care are salar da nu stie ca banii vin de la astia ca mine. 

 

Anonim
Neaplicabil

@RusuArthurdaca ai facut poze/filmari e foarte bine.

@arsradunici eu nu as lua flip de la niciun producator, dar am avut nevoie de garantii de cateva ori la diverse produse si mereu mi-au dat fie banii inapoi din prima, fara discutii inutile sau alt produs, la alegerea mea. Bineinteles, nu am cumparat ceva de la operatori, ci direct de la marii retaileri.

Am patit sa-mi faca figuri Altex odata si i-am ars, imediat s-a rezolvat. Asa merge treaba uneori si daca asa merge asa procedez.

Cat timp iau un produs cu garantie ma astept sa o am pe bune, altfel il iau de pe net SH si nu imi bat capul.