anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Garantia telefonului

ady_7
Junior entuziast
Cum este posibil sa cumperi un telefon de la mag. on-line Orange, sa se defecteze dupa nici o saptamina {softul fiind de vina} si dl consultant de la Orange EMANUEL sa-ti zica sa mergi la service pt reparare???? Nu mai exista la aceasta firma notiunea de garantie???....O sa merg la Protectia Consumatorului...si posibil sa ma retrag dupa 15 ani din aceasta firma.
7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember
Se mai intampla ady. Nu ai incercat sa iei legatura cu Orange printr-una din variantele de pe www.orange.ro/contact? Vezi ce spun si ei. Sau a fost consultantul care a raspuns la apelul dat la 300 sau in magazin? Poate a fost doar o intamplare nefericita, nu e vina Orange. Revino cu noutati cand ai un raspuns.

DanielaH
Moderator
Ady, îmi pare rău pentru situația descrisă de tine. Dacă telefonul este în garanție, intervențiile vor fi efectuate în condiții de garanție, conform reglementărilor în vigoare. Pentru a trimite telefonul în Service ai două variante - fie îl predai la cel mai apropiat Orange Shop, fie alegi să-l trimiți prin curier folosind aplicația My Orange (ramura Servicii/ Service/ Trimite telefonul în Service).

Razvan
#StarMember
Depinde despre ce telefon este vorba, din ce am citit Orange își declină competența când este de reparat telefoane Sony și te trimite direct la service-ul autorizat.

FaraUnID
Campion certificat
Daca este achizitionat online si esti in termenul legal de 14 zile de la achizitie, ai posibilitatea sa renunti la produs fara alte batai de cap. Eu chiar nu vad logica pentru care sa trimiti in service un telefon nou, in mai putin de o saptamana de la achizitie, cat timp poti renunta la el si sa-ti primesti banii inapoi.

DanielaH
Moderator
@ady, s-a rezolvat situația cu telefonul defect? Ai reușit să-l returnezi?

ady_7
Junior entuziast
Nu..Numai dacă îl returna in 24 de ore De la primire!!!!...A trebuit sa-l duc in service pt ca altfel ori ar fi trebuit să cumpăr un tel nou..ori sa cerșesc de la prieteni un aparat pt a putea comunica...Ar fi durat 10 zile pînă s-ar fi anulat comanda..si apoi ar fi trebuit să fac o altă comanda!!!!Filme SF....Total dezamăgit din acest pct de vedere de Orange...

ady_7
Junior entuziast
Nu-i...Ar fi durat vreo 10 zile pînă se anula comanda..si apoi ar fi trebuit să fac o noua comanda...Orange spune ca in max 24 de ore!!!@Poti face înlocuirea!!!...Si daca l-aș fi dat înapoi...vb la frigider..pt ca nu aveam alt aparat in acel moment.