anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Daca am cumparat acum 6-7 luni un telefon iar acum nu se mai incarca deloc, il pot returna?

Andrei_30
Începător
Daca am cumparat de la voi acum 6-7 luni un telefon, iar acum nu se mai incarca deloc, il pot returna?Si daca da, primesc banii inapoi sau alt telefon de bani in schimb?
10 Răspunsuri 10

Jay
Campion certificat
Cat timp este in garantie, daca se constata ca nu s-a intervenit asupra lui, se incearca repararea telefonului si daca nu se poate, ti-l vor schimba cu unul identic, in masura in care este posibil, sau asemanator, in niciun caz nu ti se dau banii inapoi.. oricum trebuie sa vorbesti la serviciul clienti.. comunitatea este formata din clienti, ca si tine, care isi dau cu parerea, in functie de situatiile pe care le-a intalnit fiecare..

Andrei_30
Începător
Iar daca eu duc telefonul si nu se poate repara, nu pot da inca o diferenta pana la pretul unui alt telefon,ca sa il iau pe acela?

Jay
Campion certificat
Eu nu am fost in situatia asta, nu stiu sa-ti spun.. dar, parerea mea e ca nu se poate varianta asta.. Te poti interesa, cat ar valora la buy-back, daca este acceptat, sa-ti dea un voucher pe el si sa completezi pentru un telefon nou.. dar, nu cred ca te va multumi..

FaraUnID
Campion certificat
Daca telefonul tau nu poate fi reparat si se afla in garantie, o sa primesti un alt telefon cu specificatii similare si in aceeasi gama de pret. Posibil sa primesti acelasi model de telefon dar reconditionat, in functie de stocurile operatorului.

Razvan
#StarMember
@andrei30, telefonul îl predai în Orange Shop pentru a putea fi reparat. Service-ul decide dacă ți se va înlocui terminalul cu unul identic sau ți se va da negație și în termen de 30 de zile poți lua banii înapoi sau un alt telefon în Orange Shop cu o noua perioada contractuală sau cea anterioară. Am fost în situația ta, cu un BlackBerry Q20, prima dată mi s-a înlocuit pe garanție, a doua oară a fost resoftat și a treia oară am primit negație. Cu negația m-am dus în Orange Băneasa și am luat tot un BlackBerry, perioada contractuala de 6 luni (cât rămăsese de la cea anterioara) și plătit mai puțin pe telefon. Îmi plăcea maxim telefonul, dar nu a fost fiabil. Succes!

Neaplicabil
Dacă telefonul pe care l.ai cumparat este încă în perioada de garantie,poți să îl returnezi.

Razvan
#StarMember
Un telefon se poate returna în 14 zile, dacă îl cumperi din magazin online, conform legii, altfel te supui condițiilor magazinului, însă pe el, nu îl obligă nicio lege să primească un produs vândut.

Vio73
#StarMember
Trebuie trimis la garanție și cei de acolo decid dacă îl repară sau ți-l schimbă. De regulă se repară, pentru că este o problemă destul de des întâlnită în zilele noastre.

Anonim
Neaplicabil
Dacă nu ai umblat în el sau l-ai scăpat și teoretic este vina ta, atunci poți să-l trimiți în service, evident. Să ne spui cum ai rezolvat! Succes!

DanielaH
Moderator
@Andrei, ai fost cu telefonul în service? A fost înlocuit? Revino, te rog, în Comunitate și spune-ne ce ai rezolvat. Te așeptăm.