anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noua campanie Orange Money - deschiderea online a contului

Neaplicabil
Până mai ieri dacă erai client Orange Prepay sau contractul era pe persoană juridică trebuia să treci printr-un Orange Shop.
După ultima actualizare a aplicației am constatat că acum a devenit posibilă pentru toată lumea (pentru orice număr Orange) deschiderea unui cont digital online direct din aplicație.
Și aceasta vine la pachet cu o campanie de bonusare a noilor veniți: cei care-și deschid cont Orange Money prin intermediu aplicației și realizează minim 2 tranzacții, altele decât retragere de la ATM, transferuri între conturi, primesc un bonus de 50 de lei pe cardul Orange Money.
N-am nici o nelămurire dar dacă aveți completări vă invit să le postați.
23 Răspunsuri 23

svetalex
Senior certificat
Anul acesta (și în contextul pandemiei de COVID) tot mai multe bănci au oferit posibilitatea deschiderii conturilor online, fără prezentarea fizică la Bancă. Intercațiunea cu un reprezentant al companiei se face prin video. Orange a făcut doar să se alinieze acestui trend în piața de servicii finaciare și este apreciabil că s-a aliniat rapid

Neaplicabil
Eu eram în situația de a fi cu abonamentul pe PJ și această nouă metodă mă avantajează.

RafaHelper
#StarMember
Noroc cu Revolut ca si acum stateam la coada la banca. #revolutrules

Neaplicabil
Revolut e cardul de serviciu pentru cumpărăturile din China 🙂

svetalex
Senior certificat
@rafa.helper ideea cu deschiderea conturilor bancare de la distanță nu este una recentă în România. Au mai fost Bănci în sistem care au lansat posibilitatea deschiderii conturilor de la distanță, dar au fost nevoite să renunțe din cauza ASF sau a BNR.

RafaHelper
#StarMember
@svetalex, nu te contrazic, dar Revolut a fost primul care a oferit acest serviciu functional 100% si fara batai de cap. :) Eu sunt client nu angajat sau institutie bancara, deci nu ma intereseaza ce se intampla la ASF sau BNR. again #revolutrules 😉

Neaplicabil
@rafa.helper folosești Revolut drept card principal? Îți încasezi și salariul pe Revolut? Acum că avem și IBAN românesc de la Libra Bank?

RafaHelper
#StarMember
@alterego, momentan nu. Am ales sa il primesc la o alta banca pentru ca exista o conventie si am alte beneficii decat cele standard.

svetalex
Senior certificat
De luna aceasta se pot încasa și salariile pe cardurile Revolut Revolut anunta lansarea conturilor curente locale pentru clientii din Romania, oferite in parteneriat cu Libra Internet Bank. https://www.librabank.ro/Stiri/Revolut_ofera_IBAN-uri_locale_celor_peste_1.25_milioane_de_utilizatori_romani,_in_parteneriat_cu_Libra_Internet_Bank/2853

FaraUnID
Campion certificat
In toata ecuatia asta mai lipsea un program de recomandare pe baza de link de referral si ne umplea Orange de respect in preajma sarbatorilor de iarna.

Neaplicabil
@FaraUnID nu le da idei că o rezolvă cu următorul update de aplicație 🙂

observator
Junior entuziast
Clienții Orange România își pot transforma telefonul într-un portofel inteligent, în doar 10 minute, prin deschiderea 100% online a unui cont în aplicația Orange Money. Noul proces înrolare digitală este disponibil tuturor clienților care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România. Sa inteleg ca a devenit disponibila si abonatilor Yoxo?

Salut, observator! Momentan nu se poate crea cont Orange Money pe pachetele YOXO, insa daca ai deja cont Orange Money si migrezi la abonamentul YOXO, contul va ramane activ.

observator
Junior entuziast
Asta stiam, doar ca informarea induce in eroare: "Noul proces înrolare digitală este disponibil tuturor clienților care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România."