la 09-10-2024 11:15 PM
Microsoft integrează inteligența artificială pentru toți utilizatorii WhatsApp
Microsoft a integrat asistentul său avansat, Copilot, direct în populara aplicația de mesagerie.
Copilot este flexibil și se poate adapta la o gamă largă de nevoi. Fie că utilizatorul cauta informații pe un anumit subiect pe care nu-l stăpânește sau are nevoie de ajutor la redactarea unor documente, acesta îl va ajuta să rezolve toate aceste sarcini cu ușurință.
Adăugarea lui Copilot pe WhatsApp este simplă. Utilizatorii trebuie doar să scaneze un cod QR disponibil pe site-ul oficial Microsoft aici.
In continuare, asistentul AI va fi adăugat în lista de contacte. De acolo, vom putea discuta cu el la fel cum am face cu orice alt contact. Asistentul este pregătit să răspundă la o gamă largă de solicitări, de la întrebări simple la sarcini complexe.
În mod implicit, Copilot interacționează în limba engleză. Cu toate acestea, utilizatorii o pot schimba răspunzând în limba preferată sau cerându-i asistentului să o folosească doar pe aceea.
Sursa articol aici.
Sursa poze aici.
la 10-10-2024 07:43 AM
Confundăm un pic lucrurile din prea mult entuziasm... nu intru în detalii pentru că nu-și are rostul...
la 15-10-2024 04:54 AM
Un punct de vedere personal. Nu vad utilitatea acestui Copilot. Ar însemna să mă închid într-o lume virtuală și să îmi creez o imagine falsă a lucrurilor. Poate doar să fie folosit ca și ChatGPT.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor