anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange introduce livrarea în lockerele partenerilor Sameday şi Fan Courier.

vladut12am
Cunoscător certificat

Orange diversifică metodele de livrare şi anunţă introducerea unei noi modalităţi de livrare a produselor achiziţionate de pe site-ul companiei, prin intermediul reţelei de lockere disponibile în peste 5.000 de locaţii ale partenerilor Sameday şi Fan Courier, au transmis reprezentanţii Orange printr-un comunicat.

„În plus, Orange susţine clienţii şi le oferă, până pe 9 ianuarie 2024, livrare gratuită în lockere, dar şi oferte speciale la sute de produse. Noua opţiune de livrare a comenzilor online aduce clienţilor Orange mai multă flexibilitate şi control, dar şi avantaje, precum amplasarea lockerelor în locaţii usor accesibile, deschise 24/7. Un alt beneficiu este cel al siguranţei pe care acest sistem îl oferă, lockerele fiind dotate cu sisteme de alarmă anti-efracţie şi supraveghere video.”

Prin introducerea livrărilor în locaţii fixe dotate cu lockere, Orange oferă clienţilor o soluţie prietenoasă cu mediul şi contribuim la reducerea emisiilor de CO2, prin reducerea numărului de trasee pe care maşinile de curierat le parcurg în cazul unei livrări obişnuite. Astfel, o livrare la lockere salvează 95% din consumul de CO2, comparativ cu livrările door to door, au mai spus reprezentanţii Orange.

„Livrarea comenzii la locker este disponibilă pentru produsele de dimensiuni mici sau medii (dacă produsul tău se încadrează pentru acest tip de livrare, în pagina de produs vei vedea opţiunea marcată corespunzător). De asemenea, livrarea la locker este disponibilă doar pentru comenzile la care ai ales plata cu cardul. Termenul disponibil pentru ridicarea coletului depinde de firma de curierat care asigură livrarea. Transportul este gratuit pentru orice comandă făcută din magazinul online Orange în valoare mai mare de 50€ sau la activarea ori prelungirea unui contract”, se arată pe site-ul companiei.

De asemenea, în perioada sărbătorilor de iarnă, Orange a pregătit pentru clienţi reduceri disponibile exclusiv online, la telefoane şi gadgeturi.

„Aceştia vor descoperi oferte speciale la 11 categorii de produse şi servicii, precum: telefoane noi şi recondiţionate, accesorii şi obiecte conectate, tablete şi laptopuri, smart TV, gaming, smart home, dar şi la abonamente de telefon şi la pachetele fix-TV, Orange Love.”

Sursa: https://www.zf.ro/business-hi-tech/orange-introduce-livrarea-in-lockerele-partenerilor-sameday-si-fa...

 

11 Răspunsuri 11

FLo1
#StarMember

Mulțumim @vladut12am. Tocmai ce aflasem ieri de la @GeorgianaD care a detaliat pe acest topic detaliul omis de mine până acum. Consider că e o alternativă mult mai ok, atât ca proces, cât și ca flexibilitate.

vladut12am
Cunoscător certificat

Cu multă plăcere!🙂

Așa este, @FLo1!

Demult, așteptam așa ceva și e foarte bine că acum există și această opțiune.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am văzut știrea și mi se pare in regulă pentru cei care pot folosi așa ceva. Problema rămâne pentru restul!

Mulțumim!

vladut12am
Cunoscător certificat

Cu multă plăcere, Viorel!🙂

Noah
Explorator entuziast

O idee foarte buna. Folosesc easybox din prima zi in care au apărut în târg la mine. Nu pot uita nesimțirea curierilor care puneau rezoluție lipsă de la domiciliu când așteptam cate ceva .Deși stăteam cu telefonul la piept și lipit de ușă.

 

Turdeanul
Explorator

Da asa e,eu as adauga o patanie cu cei de la Cargus: desi produsul era deja achitat...nu a anuntat ca face livrarea,iar la discutia telefonica dupa ce i-am spus ca nu sunt acasa ci la 10 minute de adresa de livrare....pai eu nu am 10 minute ca ma grabesc! a fost replica celui de la Cargus....si eu evitand astfel de figuri lae soferilor prefer EasyBox.

TheSpecialist
Maestru

Chiar azi am văzut și eu în magazinul online opțiunea de livrare la lockere. Mi se pare o idee foarte bună! 

Razvan
#StarMember

O idee bună, în care clientul beneficiază mai repede de produsul comandat din magazinul online și nu mai este nevoie să aștepte după curier. 

Anonim
Neaplicabil

Excelentă idee. Este practic și simplu. 👍

FLo1
#StarMember

Referitor la posibilitatea de ridicare personală de la unul dintre lockerele disponibile în zona voastră, trebuie făcută o mențiune: ”Se pot livra comenzi cu maxim 3 produse”. Informație aflată astăzi de la un consultant Orange în urma plasării unei comenzi cu mai mult de 3 produse și dorind să o plasez la locker datorită perioadei cu zilele libere de sărbători. 

Inițial chiar eram nedumerit de ce nu aveam această posibilitate, dar de fapt cauza era ”numărul de produse din comandă”. Am menționat acest aspect și pe acest topic.