anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce pot face cu punctele acumulate în comunitatea Orange?

Sorin_11
Junior entuziast
Ce pot face cu punctele acumulate în comunitatea Orange???
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember

Punctele în comunitate reprezintă o formă de recompensare a activității tale în comunitatea Orange, însă fără a putea fi cuantificate în beneficii materiale Orange, de exemplu puncte thank you sau alte campanii promoționale disponibile.

 

Update (DanielaH, Moderator) - Odată cu migrarea la noua platformă, în Comunitatea Orange nu se mai acordă puncte, rămân doar recompensele sub forma de badge-uri si niveluri.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

roxanna99
Începător
La ce puncte te referi?

Vio73
#StarMember
Vei urca în clasament și vor apărea și recompense de tip surpriză. După cum ai văzut, recent a fost organizat și un concurs cu premii. Sunt sigur că vor mai fi multe surprize. Detalii ai pe aici: https://comunitate.orange.ro/pages/beneficii Succes!

DanielaH
Moderator

Sorin, felicitări pentru înscrierea în Comunitate!

Găsești aici mai multe informații despre vizualizarea punctelor acumulate, a nivelulul atins și a badge-urilor primite.

Te mai așteptăm!

 

Miha_Z
#StarMember
Nu este un concurs de genul am acumulat "n" puncte si pot sa le schimb pe diverse premii. Punctele sunt acordate in functie de activitatea ta in Comunitate si sunt pentru a te motiva sa cresti in nivel. Cu timpul se vor organiza si alte concursuri si poate ca vor conta si punctele si nivelul atins in alegerea castigatorilor.

Jay
Campion certificat
Nu poti face ceva concret cu ele, daca asta te interesa, dar, fiind si tu activ in comunitate, poti afla lucruri noi, indiferent ca e vorba despre informatii de care ai nevoie, fie ca e vorba despre diverse concursuri, ii poti ajuta si tu pe alti clienti care au nelamuriri, din experienta ta de pana acum.. Pe viitor, cine stie, poate vor mai fi concursuri si aici.. 🙂

Razvan
#StarMember

Punctele în comunitate reprezintă o formă de recompensare a activității tale în comunitatea Orange, însă fără a putea fi cuantificate în beneficii materiale Orange, de exemplu puncte thank you sau alte campanii promoționale disponibile.

 

Update (DanielaH, Moderator) - Odată cu migrarea la noua platformă, în Comunitatea Orange nu se mai acordă puncte, rămân doar recompensele sub forma de badge-uri si niveluri.

teacher_
#StarMember
Salut, și bine ai venit. Punctele adunate aici nu te ajuta fizic nicăieri. Sunt mai mult pentru situații statistice, pentru a se vedea implicarea, la un moment dat a membrilor comunității. După cum s-a precizat, se organizează și concursuri care pot avea diverse recompense. Ideea este că punctele adunate aici, doar aici pot fi folosite.

FLo1
#StarMember
Spre seara, membrii "activi" ai comunitatii se lasa pe tanjeala. De ce? Pentru ca dupa un anumit numar de raspunsuri, acestea NU SE MAI PUNCTEAZA. Deci dispare si asa zisa motivatie. Greseala este reciproca, pentru ca si principiul este gresit. Dar nu e singura eroare marcata de Orange. Inca un examen picat... si nu o singura data (zi).

Miha_Z
#StarMember
Ai remarcat bine @FLo_1 :)) Eu acum ma oftic ca din cauza muncii nu prea mai pot intra in Comunitate decat seara. Inainte eram si eu mai activa in cursul zilei si incercam sa ofer raspunsuri ajutatoare acolo unde puteam. Dar job-ul mi-a schimbat din obiceiuri. :))

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@FLo_1 mulțumim pentru feedback. Principiile aplicate sunt specifice de gamification. Comunitatea este încă la început și ne dorim să creștem împreună și respectiv să îmbunătățim aceste principii tot împreună, cu ajutorul vostru. Deci ar ajuta mult dacă ne poți spune când observi ceva și să ne spui ce și cum ți-ai dori și de ce ca să construim împreună. Mulțumesc mult și seara frumoasă!

FLo1
#StarMember
Da @Miha Z, dar astfel de detalii raman vesnic ascunse.. Altfel multi ar ramane simpli spectatori si nu contributori la erorile Orange-ului. Re-edit: prima contibutie la topic a fost ignorata, dar a doua... culmea, a fost considerata. Sau macar sa apara la activitatile proprii, nu punctate neaparat. Ciudata logica...

FLo1
#StarMember
@MihaelaC: vis a vis de topic, asta e... si de multe zile am observat lipsa punctarii, dar am crezut ca nu fac ceva ok. Totusi daca exista o regula (si poate ar trebui) pentru punctarea unui anumit numar de raspunsuri, ar trebui totusi lista de activitati proprii sa se actualizeze. Eu de exemplu stiu astfel daca am raspuns sa nu la anumite intrebari / sondaje / task-uri. Pe de alte parte, raspunsurile sub 20-30 de cuvinte ar trebui ignorate din start (neactivarea butonului de "raspunde"). Asa raspunsurile ar fi mai complexe, concrete si poate nu repetitive.

Jay
Campion certificat
@Flo, in unele cazuri, depinde și de timpul disponibil.. Eu, de exemplu am avut examene (si vor mai fi cursuri și examene), lucrez și peste program, pentru ca am de recuperat ca mi-am luat liber pentru cursuri, simulări si examene, dar, răspund in comunitate si daca nu se punctează.. Daca as urmări numai punctele, eu ma trezesc la 6 fara ceva, dimineața, as putea, in cateva minute sa le iau și sa nu mai intru... Cand nu mai apar dupa 9-10 seara, înseamnă că am căzut lata.. In perioada asta am fost și mai aglomerata pentru ca se depun acte financiare pentru anul trecut și, plec în concediu, deci, trebuie sa înregistrez cât mai multe documente, pentru ca la întoarcere am o săptămână la dispoziție sa le termin..

Vio73
#StarMember
Și eu răspund mai mult dimineața, pentru că ziua am alte probleme, iar după-amiaza și seara, sunt inclus într-un program online, la serviciu. De multe ori cad frânt și nu mai am timp să mai intru. Dimineața, îmi este cel mai la îndemână, iar câteodată, când sunt mai relaxat un pic, o mai fac cu drag și în cursul zilei.