anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata factura neinregistrata

Am platit doua facturi  dar apar neinregistrate in cont. 

7 Răspunsuri 7

Anca07
#StarMember

Buna,

Depinde prin ce metoda le-ai platit; durata de procesare poate sa difere. Daca au fost platite direct din contul my orange, in cateva minute ar trebui sa se actualizeze. In medie poate dura si 24-48h daca factura este platita de exemplu la o banca sau o alta metoda care este independenta de Orange. Indiferent de metoda, daca sunt platite si ai si chitanta, poti fi linistit ca se vor actualiza.

Zi cu soare🌞

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu sunt plătite din My Orange, îți apar mai târziu că sunt plătite, chiar și peste 2- 3 zile. Deci trebuie un pic de răbdare.

Dacă nu apar nici atunci și ai servicii de la Orange Romania, poți pune o poză cu dovada plății la adresa de email plati@orange.ro.

Baftă!

Au trecut deja 2 saptamani. Cam cat ar trebui sa ma astept? Deja s-a emis urmatoarea factura😁

DanielaH
Moderator

@R1862001251926, s-a rezolvat situația cu factura?

Partial pare rezolvata, insa in contul my Orange figurez cu aceeasi problema: 2 facturi neinregistrate si inca una de plata.

Aceeasi problema in continuare. In data de 17 martie am platit o factura intarziata aferenta  lunii February, insa cand am efectuat plata s-a adaugat si factura pe luna Martie. Le-am platit pe amandoua iar acum  dupa 3 saptamani. figureaza inca neplatite.

DanielaH
Moderator

@R1862001251926, am transmis mai departe situația ta colegilor noștri spre verificare.