anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

My Orange problem - nu imi accepta numarul de telefon

Banzo
Începător

Am fost client My Orange Communications si am folosit aplicatia My Orange Fix. Acum ca trebuie sa folosesc aplicatia My Orange din 1 octombrie , nu imi accepta numarul de telefon. 

7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Sectiunea respectiva cred ca e pentru a administra un numar nou. Nu e pentru logare. Poti sa incerci sa te loghezi cu datele din My Orange Fix? Sau asta e eroarea pe care o primesti la login?

De asemenea, ar fi indicat sa nu publici date personale (nr de telefon in cazul asta) in mediul public. 

Client Orange

Vad ca nu se poate sterge atasamentul

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Ok, atunci lasa-l asa. Am anuntat un moderator sa intervina (cu prima ocazie cand va putea, binenteles).

Client Orange

delfinas
#StarMember

Am observat ca mai multe persoane, care au fost clienti OROC, se plang zilele astea ca au probleme cu trecerea de la My Orange Fix la My Orange, ceea ce ma face sa cred ca sunt niste probleme in sistem acum. Probabil ca in curand se va reglementa situatia.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil că sunt unele bug-uri în sistemele lor. Poți încerca logarea pe mai multe dispozitive sau browsere înainte, cu datele din My Orange fix. Dacă tot nu vrea, te sfătuiesc să le faci sesizare din secțiunea Contact sau pe Chat Djingo și să aștepti răspunsul lor . Sper să se rezolve cât mai repede!

Succes!

DanielaH
Moderator

Salut, Banzo!

Din 1 octombrie accesarea contului My Orange Fix cu numărul de telefon și codul PIN nu mai este posibilă; dacă nu ai înregistrat până pe 30 septembrie adresa de e-mail și parola în aplicația My Orange Fix, trebuie să îți creezi un cont nou în aplicația My Orange pentru gestionarea serviciilor Orange Romania Communications.

Uite aici mai multe detalii.

DanielaH
Moderator

@Banzo ai reușit să accesezi aplicația?