anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Contul My Orange Fix

Ema_Paula
Începător

Buna ziua, incerc sa mi adaug serviciile pe aplicația My Orange Fix dar acesta imi spune ca serviciile mele sunt deja asociate unui cont dar nu mai am niciun alt telefon si nu mai folosesc această aplicație pe alt telefon. Ce as putea face? 

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember

@Ema_Paula: Bun venit în Comunitate. Pentru adăugarea serviciilor fixe în MyOrange, urmează pașii acestui tutorial. Dacă deții un cont pentru servicii aferente Orange România, pentru serviciile OROC te vei loga în MyOrange pe baza adresei de email și a unei parole, diferită de contul MyOrange pentru Orange România. Detalii pentru crearea unui cont MyOrange pentru servicii gixe, regăsești aici.  Revino pe topic pentru alte detalii. Succes. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Daca ai asociata adresa de email unui alt cont, si nu-l mai folosesti, suna la 300 (sau 0374 300 300 din orice rețea) si vezi daca iti pot dezactiva contul respectiv, astfel incat sa poti folosi aceeasi adresa de mail pentru noul cont. Daca nu, poti incerca cu o alta adresa de email.

Pentru adaugarea serviciilor, poti folosi tutorialul oferit de Flo mai sus.

Client Orange

Razvan
#StarMember

Trimite o solicitare de anulare a contului anterior My Orange Fix, însoțit de copia CI, pentru siguranța contului la serviciu.clienti@orange.com

DanielaH
Moderator

Ema, s-a rezolvat situația?