anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatii Orange pentru clientii OROC

Ciprian_2709
Junior entuziast

Rugaminte: cine ma poate lamuri legat de aplicatii. Sunt client OROC. Ieri am fost deconectat din aplicatia my orange si de pe orange tv connect. Am resetat parola, nu m-am putut conecta. Aseara am sunat la ei si am aflat ca aveam contul sters, nu se stie din ce cauza. Mi-au refacut contul si am putut sa ma conectez. E normal sa se intample asta?

Pe de alta parte in orange tv go te poti conecta doar de pe web, in aplicatie orange tv go nu functioneza cu toate ca la autenficiare se mentioneaza ca daca esti client OROC sa introduci datele my orange. Imi poate oferi cineva lamuriri legat si de acest aspect?

 

Va multumesc!

 

 

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember

Salut Ciprian,

Vesti bune!

Incepand cu data de 22.04.2024, clientii Orange Romania Communications (OROC pe scurt), pot beneficia de acces la serviciul Orange TV Go (inclusiv in aplicatie) folosind credentialele Orange TV Connect.

De asemenea, incepand cu 15 Mai, atat site-ul cat si aplicatia Orange TV Connect nu vor mai fi disponibile. Se va folosi in continuare doar Orange TV GO.

Ai aici mai multe detalii.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

45 Răspunsuri 45

arsradu
#StarMember

Salut,

Orange TV Go e doar pentru clientii ORO. Problemele de cont trebuie rezolvate cu cei de la OROC. Fie telefonic, fie pe mail, sau prin mesaj din pagina de Contact

Client Orange

Raspuns fals. Toti dati acelasi raspuns. Atunci corectati informatia. Daca e asa de ce ma pot conecta de pe broweser cu datele de la OROC? 

Pun in atasament informatia ce apare la conectarea pe orange tv go. Scrie clientii OROC!!!!

 

 

Salut,

In primul rand, Comunitatea este formata in mare parte din clienti, nu suport Orange. Deci nu e nevoie de “!!!!”. 🙂

In al doilea rand, acea pagina este de login in mai multe servicii, inclusiv My Orange. Deci, pentru My Orange, da, te poti loga de acolo. Dar redirectarea dupa aceea in Orange TV Go nu va merge daca esti client OROC. 
Altfel spus, doar login-ul e comun. 

Sper ca te-am lamurit, macar un pic. Daca nu, imi dau toata silinta sa te ajut in continuare. 

Client Orange

Am facut print screen din orange tv go conectat cu datele de la OROC. De pe varianta de desktop functioneaza, doar in aplicatia da eroare. 

Acum inteleg de unde confuzia.

Vezi ca a pus cineva un comentariu mai jos pe aceeasi pagina:

"2 mici lămuriri, pentru ca nimeni să fie indus în eroare.
1. Nu abonații oroc au primit acces în Orange TV GO la aceste posturi. Ei nu au acces DELOC la Orange TV GO. Aici e vorba de abonații Orange de pe fosta infrastructură Telekom. Adică cei care au contract cu Orange, dar au grila Telekom. Până acum câțiva ani, inclusiv aceste 2 grile erau puțin diferite.

2. Citez:
,,In aceasta saptamana, Orange Romania a adaugat in aplicatia Orange TV Go posturile…”
GREȘIT! Acele posturi au fost mereu acolo. Nu au băgat nimic, doar că până acum, abonații ORO INF T nu aveau acces la ele. Acum le-au decodat și pentru ei, la fel cum au lăsat și Prima 4k la liber pentru toți cei care îți fac cont."

Deci...din pacate, cred ca nu merge ce voiai tu.

Sunt doua tipuri de clienti:

  1. clienti ORO pe infrastructura Telekom
  2. clienti OROC (fosti Telekom), pe infrastructura Telekom.

Din cate inteleg eu, acea modificare (daca despre ea vorbim) se adreseaza doar clientilor Orange Romania SA care sunt pe infrastructura Telekom.

De asemenea, as prefera o sursa oficiala pentru astfel de chestii. Nu ca n-as avea incredere in media-max .ro, dar informatiile oficiale oferite de Orange aici sunt un pic diferite.

arsradu_0-1711020508328.png

 

 

Client Orange

Eu am abonament Dth de la oroc. De pe desktop ma pot conecta, de pe aplicatie, nu ma pot conecta

Aaam inteles. Dar pana ieri a mers? Si de pe desktop, si din app? Pentru ca, pe langa chestia cu contul, care a disparut in mod misterios, teoretic ar fi trebuit sa mearga la fel ca si pana acum. Daca nu merge...eu suspectez ceva probleme de aplicatie.

Client Orange

De la inceput nu a mers pe aplicatie, merge doar de pe site

Si pe site nu te duce cumva pe tvconnect, dupa autentificare? Pentru ca nu stiu sa existe aplicatie dedicata Orange TV Connect. Iar din browser, cred ca ajungi pe tvconnect.

Client Orange

Nu, e orange tv go, am pus in atasament mai sus print screen.

am atasant din nou print screen-ul

Hmmm interesant... Si site-ul  (din bara de URL) e tot pe tvgo..? Daca da, chiar e ciudat. Pentru ca in mod normal (daca pot sa numesc asa toata harababura asta cu ORO si OROC) ar trebui sa duca pe tvconnect. Daca ramane pe tvgo.orange.ro...atunci nu stiu ce sa zic.

Client Orange

Nu ma directioneaza spre orange tv connect, e pe orange tv go, de asta zic ca sunt niste anomalii. De asemenea, au o alta problema. Au rubrica cu canale gratuite si cand incerci sa accesezi anumite canale de acolo, nu te lasa, spune ca trebuie sa ai abonament.   

Am pus doua atasamente. Unul cu conectarea pe orange tv go cu datele de la Oroc. Si altul dupa conectare si adresa e orange tv go