anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi are magazin online oficial de astazi + promotie pentru gama MI 10T de telefoane

RafaHelper
#StarMember
Magazinul online a fost lansat astazi la adresa: https://mi-home.ro/
Nu ma mai mira nimic, ba chiar asteptam sa fie lansat magazinul oficial. Mai stiu doar alte 2 marci care au magazin online oficial in Romania, Samsung si Motorola, cred ca urmeaza si Huawei.
Voi mai stiti alte marci cu magazin online oficial?
‏‏‎ ‎
Iar daca tot au lansat magazinul online au si o oferta pentru noua gama de top.
In perioada 14 - 31 decembrie, cumpără online sau din magazinele partenerilor autorizați prevăzuți în regulament, un telefon Mi10T sau Mi10T Pro, înscrie online factura până pe 08.01.2021 și primești un cadou garantat.
‏‏‎ ‎
1. Mi True Wireless Earphones Lite
2. Mi Portable Photo Printer
3. Mi Smart Band 5
‏‏‎ ‎
Pagina campaniei o gasiti aici: https://mi-home.ro/event/xiaomi-mi10t-promo-sarbatori/
‏‏‎ ‎
Ce parere aveti despre aceasta lansare?
E bine ca un producator sa aiba magazin online?
3 Răspunsuri 3

Firefly
Cunoscător
Imi place ideea de magazin oficial al unei marci deoarece asa ai sansa sa gasesti produsele lor la cele mai bune preturi, cel putin asa cred eu ca ar trebui sa fie. Cat despre aceasta promotie nu pot sa spun decat ca cei ce au planuit o astfel de achizite vor fi tare incantati . Multumim pentru informatie

Vio73
#StarMember
Foarte bună ideea celor de la Xiaomi de a deschide un magazin online, mai ales că sunt un brand aflat la mare căutare în ultima vreme.

FaraUnID
Campion certificat
Concurenta (dar o concurenta reala) a fost, este si va fi benefica pentru consumatorul final. Concurenta va dinamiza piata, va pune presiune, va obliga competitorii sa ofere produse de calitate la pretrui competitive. Pe piata de smartphones, concurenta aka producatorii din China, au pus presiune si au obligat granzii Samsung si Apple sa regandeasca strategii si sa ofere produse care sa combata avalansa de telefone din zona de mid-range dpv al pretului, dar cu specificatii premium. Nu sunt fan Xiaomi pentru a face o comparatie intre preturile din magazinul oficial si magazinele operatorilor sau ale retailer-ilor de la noi, dar, repet, concurenta nu poate decat sa dinamizeze piata. Later Edit: Din cate se pare, magazinul online oficial Xiaomi Romania, nu este altceva decat magazinul online Xiaomi Polonia, caruia i-a fost atasata limba romana cu o traducere din topor. Odtwarzacz multimedialny Xiaomi Mi TV Stick Czarny | Mi-Home.pl