la 13-12-2024 12:37 PM
Bună ziua, incerc sa prelungesc abonamentul dar reducerile care sunt in magazinul online nu știu cui se aplica.Daca știe careva condițiile ofertei actuale fiindcă nu mai înțeleg nimic.De exemplu pentru un Samsung a55 zice că este reducere dar când mă loghez pe cont nu îmi apare nici o reducere .Mulțumesc.
la 13-12-2024 12:42 PM
Salutare!
In prima imagine, rata este de 51 lei cu abonament de 15E
In a doua imagine, rata este de 55 lei cu abonament de 13E (de la 16).
Strict intre cele doua, as alege a doua varianta. Reducerea este mai mare.
la 13-12-2024 12:52 PM
Sa înțeleg că după logarea in cont scade doar valoarea abonamentului și reducerea care este la rata înainte de logare dispare. Deci amândouă nu pot fi ? Întreb doar.
la 13-12-2024 12:58 PM
Cred ca depinde de profiul fiecarui abonat. Nu stiu exact daca se face doar o reducere (aparat sau abonament) sau amandoua.
Totusi, poti obtine reduceri prin Pinata Party sau de ziua ta de nume, le poti folosi pentru o reducere suplimentara. Si poti folosi mai multe vouchere.
PS: vezi ca mai sunt concursuri in comunitate unde poti obtine diverse premii (chiar si vouchere).
https://comunitate.orange.ro/t5/concursuri/bd-p/Concursuri
la 13-12-2024 02:08 PM
Salut!
Cât mai ai până la expirarea abonamentului tau?
Ai mai cumpărat telefoane cu plata in rate pe factura?
la 13-12-2024 02:17 PM
Abonament expirat de 8 luni și nu am rate la telefoane toate au fost plătite .
13-12-2024 03:54 PM - editat 13-12-2024 03:55 PM
Condiții pentru achiziție in rate:
Dacă ai un abonament de voce mobilă de la Orange, trebuie sa indeplinesti cumulativ urmatoarele condiții:
Abonamentul tău să aibă o vechime de cel puțin 18 luni
Să fii titularul contractului de abonament pentru care dorești să optezi pentru rate de cel puțin 18 luni
Să nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni
Să îți prelungești contractul, în condițiile ofertei comerciale curente, cu o perioadă cel puțin egală cu numărul de rate
Să ai un abonament compatibil, din Oferta curentă
Să fi avut până în prezent o conduită corectă în relația cu Orange România.
Sursa:
la 13-12-2024 02:45 PM
Dar de ce rate pe 36 de luni, cand abonamentul are perioada contractuala 24 de luni? Iese mai scump decat daca l-ai cumpara de la eMag, de ex, care acum are o oferta buna si-l poti lua in rate. Asa vei putea sa treci la un abonament mai avantajos, conform nevoilor tale.
la 13-12-2024 03:03 PM
Am vazut ca se pot lua in mai multe rate decat perioada minima a abonamentului, probabil pentru ca telefoanele mai scumpe sa fie mai usor de suportat. Cei de la Vodafone au de ceva timp o astfel de oferta de rate in 36 de luni.
Totusi, comparand cu emag, diferenta ar fi de 500 lei (pe modelul acesta), dar niciun operator nu vinde la preturile magazinelor de specialitate (emag, altex, etc) din motive, sper, evidente: baza sunt serviciile oferite (abonamente si cartele prepaid). Plus ca se pot obtine diverse vouchere prin diverse promotii care pot reduce aparatul, la care mai adaugam si punctele... Parca se apropie tarifele.
la 13-12-2024 04:48 PM
Salutare!
Alege un abonament cu prelungire, dar fă un calcul simplu legat de prețul în rate și prețul abonamentului și vezi cum rentează mai bine pentru tine. Vezi dacă îți este necesar mai mult sau.mai puțin roaming, preț abonamentului maiic și rata produsului mai.mare sau invers etc. Fiecare calculează cum i se potrivește mai bine. Dacă nu ai puncte thank You și alte vouchere din pinata, vezi cum ieși .
Baftă!
la 14-12-2024 12:42 PM
am ajuns la concluzia ca nu se merita sa cumperi telefoane din magazinul online - asa ca am achizitionat/gasit pe olx S23 utra sigilat la 2800 lei ! - cu punctele tk am sa cumpar accesorii - iar in luna Mai 2025 am sa ma duc la un abonament fara telefon foarte avantajos ...
te sfatuiesc sa cauti pe olx A55 nou/sigilat la un pret foarte avantajos poti gasi (am vazut preturi in jur de 1200lei) iar de la Orange sa-ti ei abonament fara telefon .
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor