anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Produse MacBook magazin online

7UP
Explorator

Salut,

Înainte orange aducea și MacBook pentru abonamentele de internet mobil cu posibilitate cu plata în rate, acum văd ca nu au mai adus așa ceva nici cu procesoarele m1 de m2 nu mai vorbesc . 
Înțeleg ca nu e o plajă așa de mare pentru aceste produse și un interes dar cu lansarea următoarei generații cel mai probabil de la conferința de pe 30-31 octombrie urmează *cel mai probabil* să se lanseze o altă gamă.

6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Daca oamenii nu stiu ca Orange are in portofoliu si laptopuri (am mai propus si eu chestia asta), nu o sa intre sa cumpere. In general intra pentru telefoane, cel mult tablete. Nu stiu cum au fost vanzarile de Mac-uri pana acum, dar avand in vedere pretul destul de condimentat, nu stiu cata lume o sa se inghesuie sa le cumpere. 

Pe de alta parte, e adevarat ca o oferta cu un abonament de internet n-ar fi o chestie rea. Nu stiu de ce nu se mai face. Si eu ma intrebam la un moment dat. Dar din pacate nu am gasit pe site-ul Orange. Eu pe al meu l-am luat de la iStyle.

Poate pe viitor Orange se hotaraste sa aduca/readuca si Mac-uri si sa le promoveze ca atare.

Edit: acum am vazut ca este sectiune dedicata de laptopuri. Doar ca nu si Mac-uri... Inteleg ca poate Pro-urile sunt scumpe. Dar macar un Air ceva...

Client Orange

Sincer văd un avantaj mai mult al laptopului decât la o tabletă care costă tot cam atât 🥲.

Dar după cum știu majoritatea ca orange are produse mai scumpe față de majoritatea magazinelor bătălia pe partea asta nu e în câștig către orange + ca sunt punctele care se triplează și să zicem un produs de 6000 lei echivalentul în euro 1200 euro dacă ai o reducere din punctele pentru plata facturii/reincarcari în valoare de 500 euro sa zicem ar ieși produsul la 700 euro mai ieftin decât un iPhone și ar face mult mai mult trafic  dar și fidelizare pentru clienții vechi.

p.s.

Măcar  să aibă posibilitate să aducă pe comandă dacă nu

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu știu ce să zic, dar probabil că au mai testat în trecut și au văzut că nu există cerere. Dar da, ar trebui să existe măcar la comandă această posibilitate.

CristianP13
Explorator

Mac-urile sunt scumpe si targetate de un segment foarte redus de clienti. Normal ca nu e rentabil pentru Orange sa blocheze atatia bani in stocuri pentru niste produse de nișǎ. Daca vrei plata in rate, sunt magazine online specializate care iti ofera facilitatea asta, gen eMag, unde poti plati si in 24 de rate. E mai mult decat suficient, parerea mea.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Dap, cererea e cu siguranta mai mica decat la alte produse. Dar ideea cu comanda nu e rea. Cu ocazia asta "testezi" si piata. Si poate pe viitor aduci deja si fara comanda dedicata. Evident, nimanui nu-i convine sa ramana cu ele pe stoc. Cred ca trebuie doar gasit un echilibru intre cerere si oferta. 

Client Orange

FLo1
#StarMember

Atât timp cât profilul majoritar al clienților consumatori de tehnologie arată că, având o sumă de 3000lei, clientul o va cheltui mai repede pe categoria "telefonie smart" decât pe "notebook & PC", chiar dacă cele din urmă ar avea performanțe și utilitate avansată în comparație cu primele, pentru mine e un semnal clar al orientării "gusturilor" și nevoilor clientului RO. Păcat. Și nu este despre mobilitate, ci despre performanță și utilizare.