anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot sa cumpăr un telefon cu plata in rate pe factura Orange in ultimele 6 luni de contract?

Andy77
Junior entuziast
Pot sa iau un telefon in rate cu plata pe factura Orange daca am intrat in ultimele 6 luni de contract? Nu am avut niciodată suspendat abonamentul pt neplata sau altceva. Am incercat și ori nu știu eu cum se procedează, ori nu se poate.
9 Răspunsuri 9

Jay
Campion certificat
Salut! Dacă nu ai deja rate pe acel abonament, pe care vrei sa-l prelungești cu 24 de luni, ar trebui sa poți lua în rate.. Daca ai rate pe el, intai trebuie sa le achiti.. Ai cautat un model de telefon și ti-a afișat 3 rânduri de date? Rate, preț cu prelungire și preț standard? Dacă apesi pe prețul cu rate, adică primul, ar trebui sa ajungi în pagina unde poți alege valoarea abonamentului, cât și cu rate sau fără.. Dacă încerci fără rate poti achiziționa? Ca n-ar trebui sa te lase nici asa, în condițiile în care ai achiziționat, în urma cu mai puțin de 18 luni un telefon.. Atasez capturi..

Vio73
#StarMember
Salutare! Depinde de eligibilitate probabil sau nu știu care sunt criteriile lor. Eu, de exemplu, am făcut de mai multe ori rate în ultimele 6 luni, chiar dacă mai aveam altele, chiar pe același abonament. Dar totdeauna mi-am plătit facturile la timp, chiar în avans uneori. Și în acest an am făcut astfel de achiziții chiar pe 2 numere! Deci teoretic, ar trebui să ai voie. Eu zic să pui și o întrebare la Serviciul clienți, pentru că nu te costă nimic. Baftă!

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate!!! In contul MyOrange vezi când și dacă ești eligibil pt a putea achiziționa un telefon pe abonament. Trebuie sa nu ai de platit deja alt telefon sau alt dispozitiv luat de la Orange și să fii abonat de minim 18 luni. Daca ai făcut o simulare de achiziție și nu a mers să iei un telefon in rate, înseamnă că încă nu ești eligibil.

Andy77
Junior entuziast
Da,Jay,exact așa mi-a apărut și mie.ca în capturile pe care le-ai trimis.Dupa ce apăs pe cel cu in rate îmi apare o pagină cu telefon in rate sau fără rate.Daca apăs pe căsuța cu telefon in rate nu se întâmplă nimic.Daca dau pe cea fara rate îmi apar 3 variante ,dar toate cu prețul întreg.Si nu înțeleg de ce,pt că nu am avut nici o oprire pt neplata in 19 luni aproape și nici nu am mai achiziționat altceva de la Orange.Deci ce motiv crezi că ar mai fi?.Vb de un oneplus 9 care are chiar un preț bun după părerea mea,plus că îmi doresc f mult telefonul asta.Daca aveam bani să îl iau cu prețul întreg,poți să fii sigur că l-aș fi luat.Si îți mulțumesc pt răspuns.Acest răspuns este pt delfinas.

Andy77
Junior entuziast
Cum pot sa aflu daca sunt eligibil sau nu în My Orange?Cu toate că nu am luat alt telefon de la ei sau altceva.Nu am avut oprit tel pt neplata in 19 luni aproape.Iar la serviciul clienți am tot incercat,dar ca de obicei nu am reușit să vb cu niciun operator.Dupa 20 min de stat la telefon eu zic că te plictisești,plus că îți crește și pulsul de la nervi.O să mai încerc azi,dar nu prea cred că sunt șanse să reușesc să vb cu cineva.Asa presimt.

delfinas
#StarMember
Probabil ca ai prea putina vechime in retea ca sa prezinti incredere pt a lua un telefon in rate. Incearca sa intri pe chat cu un operator. Cel mai bine ar fi daca ai avea un card de credit, sa-ti iei telefonul in rate de la un magazin gen eMag.

Jay
Campion certificat
@Andy, mesajul din imaginea asta ti-e cunoscut? Eu am acest mesaj la unul dintre abonamente.. Mai depinde si de valoarea abonamentului, pe care vrei sa-l prelungești.. pentru ca în rate, de exemplu, stiu ca ultima data când am făcut o simulare, nu îmi afisa pentru abonamentul curent, deci, dacă as fi vrut sa iau, nu puteam cu abonatul curent, ci trebuia sa aleg altul.. Ar fi bine dacă ai putea sa pui o captură, sa ne dam seama mai bine, fără date personale captura.. sau, ca sa afli exact, pentru tine care ar fi condițiile, ai putea sa mergi intr-un magazin Orange, pentru un răspuns valabil in cazul tău..

Andy77
Junior entuziast
Nu.Cand apăs pe cumpără îmi apare cu roșu scris cu "tel in rate" și cu alb "fara rate".Atât.Mai jos nimic,mai sus nimic.Daca apăs pe "fara rate"îmi apar 3 oferte,bineînțeles niciuna in rate.Am reușit să vb cu cineva de la Orange și au zis că o să mă sune cam într-o oră.Am să revin cu un răspuns după ce vb cu cei de la Orange.Oricum,îți mulțumesc pt tipul acordat.

DanielaH
Moderator
@Andy77, ai reușit să plasezi comanda?