anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot folosi voucher-ul buy back in magazinul online?

Smarty
Junior entuziast
As vrea sa prelungesc un abonament din contul meu online si sa cumpar si un telefon. Pentru o reducere mai mare a telefonului as dori sa dau un telefon mai vechi la buyback (pt telefoane 5g se da un extra de 70 euro pe langa valoarea telefonului).
Problema e ca cei din magazin mi-au zis ca voucherul e valabil doar la ei in magazin daca fac prelungirea la ei pe loc.
Eu as vrea sa fac prelungirea din contul meu online pt a beneficia de 3x puncte thankyou.
Pe site-ul orange scrie ca se poate folosi voucherul si in magazinul online.
Intrebarea e, chiar nu se poate sau angajatul orange nu a vrut? (am mai patit de multe ori ca angajatii nu vor sa te ajute daca nu faci abonament sau altceva din care sa le iasa un comision)
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Poti folosi voucherul Buy Back pentru a-ti cumpăra un telefon, o tabletă sau accesorii din magazinele Orange, inclusiv din cel online. Ne poti spune adresa magazinului in care ai fost, data si ora aproximativa, te rugam?

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Salut! Poti folosi voucherul Buy Back pentru a-ti cumpăra un telefon, o tabletă sau accesorii din magazinele Orange, inclusiv din cel online. Ne poti spune adresa magazinului in care ai fost, data si ora aproximativa, te rugam?

Smarty
Junior entuziast
Orange Store Str. Avram Iancu nr. 492-500, Complex Polus/VIVO Mall, Floresti, jud Cluj - ieri pe la 18:30 - 19:00 Orange Smart Shop Centru Comercial Platinia, Calea Mănăștur 2-6, Cluj-Napoca 400372 - azi pe la 13:30 - 14:00 La ambele am primit acelasi raspuns.

Razvan
#StarMember
Voucherul emis în Shop este valabil exclusiv în Shop, deoarece platformele Orange încă nu sunt compatibile, în sensul că Shopul funcționează pe o societate și online pe altă societate. De același lucru m-am lovit în decembrie 2019 și cel puțin la nivelul anului 2020, situația era neschimbată. Ar fi bine, dacă în prezent să se fi schimbat situația, însă poți verifica acest lucru, introducând voucherul emis în Shop în magazinul online.

Vio73
#StarMember
N-am înțeles nici eu din ce cauză apar mereu astfel de încurcături între Magazinul online și cel fizic. Ele în loc să vină ca un tot unitar, apar ca și ceva distinct!

FLo1
#StarMember
....e atât de simplu de înțeles raportându-te doar la ființa umană: Tentația dintre a promova vânzarea online (prin marketingul aferent) este mult prea slabă în balanță cu dorința de a păcăli orice potențial client printr-o vânzare offline (a se înțelege încălțarea acestuia cu tot ce nu-și dorește doar pentru simplul motiv că ”doar așa poate avea acces la anumite servicii”). Din această cauză, NICIODATĂ nu se va evalua un dispozitiv la buyback ”online” ci doar offline, la fel cum nici punctele TY nu vor avea aceiași valoare în online față de offline. În același context, oferta de abonamente diferă în offline comparativ cu online, și chiar de la om la... om (ca vânzător, nu ca posibil client). Pentru că lăcomia bonificației promise în cazul unui DEAL este diferită de la un caz la altul.

Smarty
Junior entuziast
Eu acum 2 ani la ultima prelungire exact asa am facut. Am dus telefonul la magazin, am primit voucher-ul, am venit cu el acasa si am luat telefonul. Deci se poate. De aceea intrebam, nu stiam daca s-a schimbat procedura, si nu se mai poate deloc sau nu vor angajatii orange sa ma ajute (asa am patit si cu portarea, pana nu am facut reclamatie nu au vrut sa ma ajute)

Smarty
Junior entuziast
ACTUALIZARE: Am fost la un alt magazin orange unde mi-au dat voucher-ul fara sa comenteze. L-am utilizat in magazinul online si a functionat. Deci se poate daca se vrea 🙂

Vio73
#StarMember
Atunci este foarte bine șu înseamnă că s-au mai schimbat lucrurile! Felicitări!

Vlad_Amihaesi
Începător
Salut! Urmeaza sa-mi prelungesc si eu abonamentul luna asta si voiam sa profit de oferta buyback 5G iar achizitia sa o fac din contul online. Am trimis ieri un email catre orange si am cerut cateva detalii suplimentare despre campanie. Astazi am fost sunat de un consultant orange si mi-a spus ca voucherul de 70 de euro se poate folosi doar in magazinele fizice, unde pretul telefonului este mult mai mare. Pana la urma se poate utiliza voucherul de 70 de euro si in magazinul online sau doar in cel fizic? Pot sa inteleg regulamentul campaniei si sa fiu de acord cu el, dar nu e ok sa primim o informatie dintr-o parte si alta informatie, total diferita, din alta parte.

Smarty
Junior entuziast
Salut, eu am făcut prelungire din contul meu online și a funcționat voucherul, desi aceleași răspunsuri le-am primit și eu peste tot, ca nu se poate.

Salut, Vlad, asa cum spuneam si mai sus, poti folosi voucherul pentru a-ti cumpara un telefon, o tableta sau accesorii din magazinele Orange, inclusiv din cel online, respectiv aici https://www.orange.ro/magazin-online/ .