anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Incarcator, care nu mai vine.

Carmelo42
Junior entuziast

 Buna ziua, 

 

Careeeee, sunt sansele sa comand in data de 29.10.2023 un incarcator de iPhone. Sa suna in luna a-11-a si sa comunic echipei Orange ca nu l am primit dupa 2 saptamani lucratoare, doamna de acolo sa ma asigure ca problema se va rezolva si sa se ajunga sa fie data de 08.12.2023. Poate la anul il primesc. In schimb, daca am avut 0.50 de bani datorie la abonamentu pacii pentru ca am introdus gresit suma de plata ? M au sunat de le au iesit ochii pe gura. Abia astept sa scap de serviciile orange de **beep**.

 

DanielaH_0-1702025256569.png

 

8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Pai vezi? Daca era luat cu bani, nu cu puncte, nu mai aveai problema asta. :))

Glumesc, evident. Situatia e destul de nasoala intr-adevar. Ma mir ca nu a fost anulata comanda automat dupa atata timp.

Dar cand ai sunat nu ti-au spus si de ce sunt intarzierile astea atat de mari? Mi se pare enorm de mult sa astepti deja de peste o luna sa primesti un incarcator...

Client Orange

Carmelo42
Junior entuziast

De aceea nu voi mai comanda nimic de la ei. Fac ceva pe punctele lor.

FLo1
#StarMember

@Carmelo42: Poți verifica statusul comenzii fie cu apel la 300, fie cu chat-ul Djingo. Eu personal chiar zilele trecute am rezolvat o comandă informându-mă despre statusul acesteia pe Djingo și a decurs excelent și rapid. Scrie în fereastra de chat ”magazin online” și vei vedea opțiuni pentru verificare status comandă. Succes.

Carmelo42
Junior entuziast

In acest caz domnul Djingo si apelarea la 300 a fost mai degeaba decat orice altceva.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, așa este la iPhone, toate se mișcă greu. Eu am comandat marți spre seară un altfel de telefon și astăzi mi-a sosit deja.

Cred că ține foarte mult de brandul comandat, nu de Orange!

Carmelo42
Junior entuziast

Buna ziua,

Cum sa va spun eu oare, ca aceste incarcatoare exista de vreo 3-4 ani pe piata...... exista stocuri si stocuri...+ ca aparea pe stock pe site cand am comandat !

Nu merge scuza asta.

Am inteles sa stau dupa iphone 15 2-3 luni de zile. dar un amarat de incarcator.....

DanielaH
Moderator

Salut, @Carmelo42!

Am rugat și noi colegii să verifice situația comenzii tale și ne-au spus că a fost anulată pentru că a existat o eroare pe cont. Au efectuat acum toate corecțiile necesare și te roagă să replasezi comanda. Mulțumim și te așteptăm să revii cu vești bune.

Buna ziua,

 

Stati linistita doamna, nu am de gand sa mai comand nimic. dupa aproape 2 luni de zile, m-am descurcat sa mi cumpar din alta parte. 

Si puteti sa spuneti la echipa orange sa-si bage punctele thank you direct in c.