anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In cat timp intra inapoi punctele daca anulez o comanda online?

adelinapopa
Începător
Am dat o comanda online, folosind si puncte. Am anulat-o pentru ca am vazut ulterior ca era gresita culoarea telefonului desi o selectasem pe cea buna. Vreau sa refac comanda si vreau sa stiu in cat timp intra inapoi punctele?
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Termenul maxim de procesare al returului si acordarea punctelor Orange Thank You este de aproximativ 10 zile lucratoare.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

teacher_
#StarMember
Salut! De regulă poate dura de la câteva ore până la 1zi maxim alocarea punctelor. Trebuie sa verifici din când în când aplicația My Orange pentru a vedea punctele disponibile.

svetalex
Senior certificat
Scrie un mesaj pe Djingo și poate te ajută cu urgentarea alocării punctelor

Miha_Z
#StarMember
Buna @adelinapopa. Pentru a urgenta realocarea punctelor incearca sa suni la Relatii cu clientii la 300. Ca fiind si week-end-ul la mijloc e posibil sa dureze mai mult. Spune-le problema intampinata si poate reusesc chiar azi sa ti le realoce. Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Cel mai probabil in momentul in care coletul refuzat ajunge, din nou, in orgrada lor si este procesat returul.

Salut, Termenul maxim de procesare al returului si acordarea punctelor Orange Thank You este de aproximativ 10 zile lucratoare.

Vio73
#StarMember
Mie mi-au intrat a doua zi după anularea comenzii, deci destul de repede!

Asd
Junior
Eu astept de 3 saptamani realocarea punctelor pentru o comanda anulata. Din pacate, de cativa ani, Orange e in cadere libera... Pacat!