anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot sa fac o precomanda pentru iPhone 13 Pro Max in magazinul online?

Daniesy
Junior entuziast
Salut!
Cum pot sa fac o precomanda pentru iPhone 13 Pro Max in magazinul online? Am impresia ca daca astept pana apare pe stoc apare iPhone 14.
3 Răspunsuri 3

delfinas
#StarMember
Daniesy, bun venit in Comunitate!!! Nu poti face o comanda daca nu apare pe stoc. Multi inca asteapta onorarea precomenzii facute in magazinul fizic. Poti doar sa alegi sa fii anuntat cand reintra in stoc sau sa faci precomanda in magazinul fizic. LE Tot pe pagina produsului, gasesti si "vezi stoc magazine Orange si rezerva produsul ". Uitandu-ma la toate magazinele Orange din Bucuresti, mesajul e, invariabil, acelasi: "disponibil pentru precomandă în magazin". Deci, precomanda poti face numai in magazinele fizice Orange. Daca te grabesti, poti lua din alte magazine, care il au pe stoc.

Daniesy
Junior entuziast
Mersi de răspuns, dar caut să-l iau online fiindcă am reușit să strâng niște puncte thank you, iar aparent valoarea lor se triplează in cazul asta.

delfinas
#StarMember
Chiar se triplează! Doar că trebuie să ai răbdare. Telefonul nu e dorit doar de tine, sunt mulți la coadă și cererea depășește oferta.