anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comenzi la magazin orange false

Cameliamagadan
Începător

asa arata mesajul:Salut, produsele din comanda ta cu numarul 2917639 din Magazinul Online Orange, referinta interna 11323818, au fost predate curierului si urmeaza sa ajunga la tine in termen de 1-3 zile lucratoare. Poti urmari unde se afla comanda introducand codul AWB 9264319660034 aici: https://www.fancourier.ro/awb-tracking/.
Cu prietenie, Echipa Orange,eu nu am facut nici o comanda

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Ne întrebi sau afirmi că e fals? AWB-ul are număr real (creat de clientul fan curier, dar neridicat). 

FLo1
#StarMember

@Cameliamagadan: Dacă e doar o eroare de mesaj și comanda nu îți aparține, ignoră mesajul și inclusiv comanda. Orice probabilitate de livrare se va finaliza prin retur datorată refuzului la ridicare, fără a fi obligată la eventuale plăți /pagube. Numai bine. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Ai cont My Orange? Daca da, in Comenzile Mele ce-ti apare referitor la comanda asta?

Mai are cineva acces la contul tau My Orange?

Oricum ar fi, ai doua variante:
1. anulezi comanda (dar in cazul asta s-ar putea sa fie un pic tarziu, pentru ca observ ca avem si un AWB, deci comanda a fost facuta probabil de cateva zile)

2. faci refuz la primire, dupa cum s-a propus si mai sus. 

Dar verifica intai despre ce comanda e vorba, ce contine, si tot asa. Am dat si eu comanda de curand, dar nu-mi amintesc sa fi primit un mesaj de genul asta. AWB-ul pare real, numarul de comanda probabil ca e real si el. Ceea ce mi se pare un pic ciudat este acea "referinta interna"... Nu-mi amintesc sa fi vazut in mesajele primite la cumparaturile din Magazinul Online Orange. Nu zic ca n-ar fi legitima. Zic doar ca, la cumparaturiile mele, nu imi amintesc sa fi primit un mesaj care sa contina lucrul asta.

Client Orange

DanielaH
Moderator

Camelia, s-a rezolvat/ clarificat situația cu comanda?