anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comanda telefon indisponibil in oferta ORANGE in magazinul online

Anca07
#StarMember
Se poate face comanda in magazinele online de un anumit telefon care nu se afla in oferta ORANGE? Nu ma refer la indisponibilitatea lui in acel moment, ci la faptul ca nu exista in oferta. Multumesc!
17 Răspunsuri 17

teacher_
#StarMember
Salut! Din păcate nu se pot comanda telefoane care nu sunt in oferta Orange. Poți face comanda doar pe terminale existente fie in shop, fie în magazinul online. Sunt anumite produse semnalizate in magazinul online cu "indisponibil momentan" sau "produsul nu revine in stoc". Dacă produsul căutat de tine nu este in oferta deloc, nu îl vei putea comanda. Îmi pare rău. P.S. Dar poate ne spui despre ce telefon este vorba, daca exista in piața din România și în timp, cineva se va sesiza... 🙂

Vio73
#StarMember
Bună Anca! Din păcate, nu cred că poți comanda ce nu au în ofertă. Nici dacă nu e pe stoc nu-l mai poți comanda. Orange este o companie mare, serioasă, care nu poate face promisiuni fără acoperire. Ei vând doar ce au pe stoc și disponibil. Succes!

delfinas
#StarMember
Orange e, in primul rand, un provider de servicii mobile și fixe, nu un magazin de electronice. Vinde modele de telefoane, tablete, tv uri, accesorii pt care s au încheiat niste contracte. Poți comanda doar ce au in ofertă, nu cred că îți vor aduce un model la cerere.

Anca07
#StarMember
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Teacher, citisem tot aici despre telefoanele realme si am vazut ca nu sunt in oferta orange, de asta intrebasem:)

FaraUnID
Campion certificat
Adevarul este ca oferta de treminale este destul de subtire in magazinul online Orange, iar preturile sunt peste media din piata. Cu exceptia cazului in care nu beneficiezi de o oferta foarte buna de retentie / abonare / portare, nu vad de ce ai achizitiona un terminal la pret standard din magazinul online Orange. Poate se autosesizeaza cine trebuie.

Anca07
#StarMember
FaraUnId terminalele din oferta orange sunt de cele mai multe ori achizitionate de persoanele juridice, care avand mai multe abonamente, la preturi destul de mari fata de persoanele fizice, au si oferte mai bune. Asa este, ofertele nu sunt foarte atractive pentru persoanele fizice.

teacher_
#StarMember
@Anca07, sunt mai multe modele de telefoane care nu apar în oferta Orange, dar care sunt bune, exact ca și cele Realme, sau uppo, destinate doar pietei din China sau asiatice, in general. Chiar am fost într-o vizită în Thailanda și am fost surprins că aproximativ 50% din populație avea mărci de telefoane de care nu am auzit. La fel și mașini, televizoare, etc. Așa că, nu ai decât să comanzi de pe wish sau AliExpress. 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Nu are nicio treaba. In trecut Orange obisnuia sa deruleze campanii de lichidari de stoc pentru diverse terminale, campanii cu oferte extrem, extrem de atractive la achizitie de terminal la pret standard. O spun din propria exprerienta, deoarece am achizitionat telefoane smart HTC la pretul standard de 20 euro, tableta la 14 euro, etc. Nu stiu daca mai am facturile respective pe cont. O cauta si daca o gasesc, revin cu un screenshot!

Anca07
#StarMember
E posibil acum sa nu mai aibe lichidari de stoc, pentru ca au schimbat marketingul. Nu stiu exact cum se procedeaza, dar sigur au schimbat ceva pentru ca toti am sesizat acest lucru, de unde si exemplul tau.

Anca07
#StarMember
Teacher, nu le comand de pe wish/aliexpress sau orice alt site de acest gen, deoarece se plateste foarte mult transportul prin dhl. Si da, am cativa prieteni care au fost in Thailanda si acelasi lucru mi l-au spus si ei. Ce e drept e ca eu nu prea am fost atenta la aceste marci, si vad ca ocupa din ce in ce mai mult teren pe piata. La urma urmei, ne uitam si la bani pentru ca oricum dupa ceva timp schimbam telefoanele. So, if it looks good buy it:)

teacher_
#StarMember
Draga Anca, ai fi surprinsă, și eu mi-am comandat ceva (un fel de gadget și o brățară fitness) de pe AliExpress și nu am platit la transport decât imensa suma de 10 lei. 🙂 Nu lucrează cu DHL, au ei sistemul lor chinez in colaborare cu posta romana. Am comandat o groaza de lucruri de fapt. Vor urma și telefoane, fii sigura. Pentru că tu platesti deja cu cardul, prețul care e stabilit acolo. Nu mai au de ce să îți ia bani 🙂

Anca07
#StarMember
Am auzit tot felul de intamplari si de aceea am zis ca sunt livrate prin dhl. Acum probabil depinde si de cel de la care cumperi, cum il trimite, ce scrie pe colet si etc. Eu momentan nu ma incumet sa cumpar ceva de la chinezi cu valoare ce depaseste 10€:)

eda2k
Cunoscător
@ontopic: Nu se pot comanda alte terminale, ci doar cele aflate în oferta Orange ! De cele mai multe ori, în Shop-urile Orange se practică discounturi la anumite produse/ terminale. Eu de exemplu am văzut un Smart Watch Huawei Watch GT la prețul de 150 euro, față de 298 euro în magazinul online. În magazinul online sunt discount-uri doar la recondiționate. Succes !

Vio73
#StarMember
@Anca07, poți comanda la alte magazine sau chiar pe Wish ceea ce-ți dorești. Eu de acolo îmi comand produsele dorite. La Orange nu se poate comanda decât ceea ce au ei pe stoc, iar pentru a obține ceva avantajos, trebuie să faci/prelungești un abonament. Succes!