anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comanda online cu ridicare din magazin

Castel94
Junior
Am facut o comanda online, iar statusul comenzii este: disponibila in magazin, dar cand am fost sa ridic comanda mi s-a zis ca nu imi poate da produsul pentru ca este o comanda online si sa mai astept până cand vin comenzile online (care nu stiu cand o sa le primeasca). Este totul in regula, trebuie sa mai astept un mesaj de la Orange in legătură cu livrarea sau sa insist din nou in magazin?
14 Răspunsuri 14

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Castel94 !!! Trebuia sa intrebi la magazin daca ti se trimite un mesaj cand ar trebui sa vii sa-ti ridici comanda, nu sa tot faci tu o plimbare pana acolo doar-doar o fi venit produsul care, teoretic, e deja in magazin... Asa mi se pare profi si de bun simt.

Jay
Campion certificat
Salut! In mail-ul pe care l-ai primit ce scrie? Eu am un mail pentru o comanda cu ridicare din magazin, in care scrie disponibil incepand cu.. In plus, imi spune ca valabilitatea comenzii este de 72 de ore, deci nu merge cu "nu stim cand vor veni.. " ca s-ar putea sa nu mai fie valabila.. pana atunci. Despre ce localitate este vorba?

FaraUnID
Campion certificat
@Castel94 Vei primi un SMS in momentul in care comanda ta este pregatita in magazinul fizic. In reteaua #1 magazinul online si magazinul fizic sunt 2 entitati diferite, iar in anul de gratie 20-21, in reteaua cu cel mai rapid internet, comunicare intre cele 2 entitati se realizeaza prin semnale de fum si porumbei voiajori. Sau vorba reclamei "Mai durează tati? Dureaaază tati…"

Castel94
Junior
Este in localitatea Mediaș. Nu am primit mail, doar mesaj pe numărul privat: comanda din magazinul online orange cu nr X a fost recepționata. La status comanda scrie disponibil din 19 iulie. Doamma de la Orange a zis ca nu stie cand vine curierul.

FaraUnID
Campion certificat
Mesajul primit initial de tine este unul de tip general si este generat in mod automat de sistem luand in calcul timpii medii de livrare. In momentul in care coletul tau va ajunge in magazinul fizic din localitate, vei primi un SMS prin care vei fi informat ca produsul se afla in Orange Shop-ul din localitate si ca poti merge dupa el.

Castel94
Junior
Acum am primit mesaj ca rezervarea din magazin expira maine. Alt mesaj nu am mai primit gen sa ridic comanda sau alt cv.

delfinas
#StarMember
Interesant, mâine expiră ridicarea comenzii care nu a sosit încă în magazin?

Castel94
Junior
Asa se pare maine incerc din nou poate am noroc.

delfinas
#StarMember
Da, ar trebui, altfel se da retur. 🙂

Castel94
Junior
Ce o sa se întâmple cu punctele thank you?

delfinas
#StarMember
Ai cumparat cu puncte? Teoretic, daca nu primesti comanda sau o returnezi, trebuie sa ti se dea inapoi si punctele. e ca si cum ai fi platit cu bani.

Castel94
Junior
Am rezolvat ieri. Totul a fost ok daca am mers la alta doamana angajat al magazinului Orange, care a luat produsul de pe raft din magazin si mi l-a dat. Mulțumesc.

delfinas
#StarMember
Bine ca s-a rezolvat, sa-l folosesti sanatos!!!

Castel94
Junior
Mulțumesc!