anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce să cumpăr de 10 euro din magazinul online?

Ascary
Campion certificat
Salut prieteni. Apelez din nou la bunăvoința vostra drept pentru care va cer sfatul in urmatorul caz: am un voucher Orange in valoare de 10 euro si care imi expira la sfarsitul lunii, dati-mi o idee, ce sa cumpar online de ei? Daca va ajută, mai am si 100 de puncte OTY :)). Merci frumos!
29 Răspunsuri 29

Jay
Campion certificat
Cumpăra-ti ceva frumos, ca meriți.. :) Eu mi-am cumpărat recent o pereche de casti negre jbl, cam atat erau.. Si, ca să fie, ca nu se știe, mi-am luat și un stick de vreo 20 de lei.. 😄

Vio73
#StarMember
Eu am cumpărat ultima oară două mouse-uri wireless Hama.

Miha_Z
#StarMember
Eu am cumparat de curand o baterie externa. Acum depinde si de ce ai tu nevoie. Ai si varianta de a cumpara ceva mai scump si de a achita diferenta.

Ascary
Campion certificat
Vad in My Orange ca beneficiul actual este un voucher de 10% la cumpararea de accesorii,pe acesta cum il iau,ori se scade automat din valoarea produsului?

Razvan
#StarMember
Nu le poți cumula, din nefericire. Am cumpărat tot două mouse-uri hama wireless, am mai plătit doar 0,05 Euro.

Jay
Campion certificat
@Ascary, beneficiul acela este pentru alte cumparaturi, nu ai spatiu pentru 2 reduceri.. 🙂

Ascary
Campion certificat
Ok,va multumesc prieteni. Am facut comanda pentru o baterie externa. S-au potrivit la fix,voucherul plus cele 100 de puncte :)) Iata bijuteria: https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii/accesorii-accesorii-all/super-touch-baterie-externa-10.000mah-white

Jay
Campion certificat
Bravo.. acum poți sa vorbești dublu.. ca imediat scoți bateria externa din buzunar și rezolvi.. :)) S-o stăpânești sănătos..

Ascary
Campion certificat
Thank you Jay,Orange sa traiasca,sa ne dea vouchere si puncte OTY cat de multe fiindca cu ajutorul colegilor comunitari vom sti pe ce sa le cheltuim :))

Vio73
#StarMember
Felicitări pentru alegerea făcută și să folosești produsul cu plăcere!

Anca07
#StarMember
Eu am achizitionat de curand aceasta baterie externa, https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii/accesorii-accesorii-all/hama-baterie-externa-fast-x10-microusb_typec-10400mah-neagra si sunt fff multumita de ea! Am mai avut in trecut una de la A+, insa se incalzea foarte mult in timpul incarcarii si utilizarii, si am renuntat la ea. In schimb, acest model de la hama chiar m-a incantat!

Ascary
Campion certificat
Pfuu,e mai mișto asta aleasă de tine Anca. Pot anula comanda si s-o iau pe asta?

Anca07
#StarMember
Din ce stiu eu, da, se poate anula pentru ca probabil nu a plecat din depozit. Incearca sa vorbesti cu un consultant, la numarul 300 sau 0374300300, pentru a obtine anularea comenzii sau pentru a modifica produsul.

Ascary
Campion certificat
Magazinul online nu mai are numar separat?. Parca era 200. Oricum am sa astept ora 10 ca sa nu deranjez prea de dimineață 🙂