anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat de mult dureaza sa fie ridicata de curier o comanda?

sl4ydxx
Junior

Am comandat marti seara (12.12.2023) un telefon, iar astazi (15.12.2023), statusul inca apare Confirmat, fara AWB, fara nimic. Am vorbit pe chat joi, mi s-a spus ca o vor preda curierului in acea seara. Am vorbit pe chat azi, din nou au spus că o predau seara, si tot nu au predat-o. De obicei pe eMag sau alte magazine se preda comanda rapid, de obicei ziua urmatoare. 

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Depinde de produsul comandat. Dacă este ceva de la Apple, de regulă totul este mult mai greu de livrat decât altceva. Eu am primit un telefon Xiaomi in 3 zile, săptămâna trecută. L-am comandat marți și vineri l-am avut. Posibil să fie ceva mai greu cu totul acum, de sărbători și să fie prea aglomerate și firmele de curierat. Dar să sperăm că se vor mișca lucrurile și vei avea produsul dorit la începutul săptămânii viitoare.

Oricum, tot cei de la Orange te pot ajuta cu astfel de informații și poți să le scrii la adresa magazinonline@orange.ro. 

Baftă multă!

Am comandat un Samsung Galaxy A54

@sl4ydxx: Depinde de programul și operativitatea curierilor, dar și de actualizarea statusului comenzii. Poți primi de multe ori (chiar și de la eMag) mesajul curierului înainte de mesajul actualizat al comenzii pe cont, ceea ce e și normal, contul fiind actualizat ulterior.

Te așteptăm cu detalii dacă ai primit mesaj sau confirmare de la curier. Numai bine. 

Vio73
#StarMember

Probabil că este o perioadă mai aglomerată, dar mă gândesc că îl vei avea săptămâna viitoare.

Ține cred mai mult de firmele de curierat!

RafaHelper
#StarMember

Salut @sl4ydxx

In aceasta perioada poate dura intre 3-7 zile lucrătoare pentru a primi o comanda plasata in magazinul online Orange.

Llau1
Începător

Salut. Si eu am o comanda facuta pe 12 decembrie dimineata. Comanda platita, procesata, care asteapta de saptamana trecuta curierul. Si din cate vad aici situatiile astea se intampla destul de des, si totusi Orange nu face nimic in privinta asta. Iar termenii lor de pe site nu au nimic de a face cu realitatea. Frustrant este ca nu poti face nimic, ca nu ai optiuni. Si trist...

Screenshot 2023-12-18 110942.png

Am deschis incident pe 12.12.2023, transmis managerului de cont pe 14.12 pentru urgentare si nici macar nu esre "In expediere".

Nu are legatura cu Orange, dar maine se fac doua saptamani de cat am trimis expeditia (1 plic + 2 colete) si nimic.

Nu mai zic ca joia trecuta am trimis (trimitere personala, nu pe firma) un colet la Galati si, desi trebuia sa ajunga vineri, a ajuns sambata coletul.

Azi am primit SMS ca ar trebui sa primesc o comanda prin Cargus (un toner pentru imprimanta firmei). Comanda facuta vineri in jurul pranzului. Ma astept sa ajunga in jurul orei 16.

Nu inteleg de unde degradarea asta a serviciilor (la curier).

DanielaH
Moderator

@sl4ydxx @Llau1, ați primit comanda?