anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament nou online - ACTIVARE doar in shop fizic ?

ldanicel
Junior entuziast
Am cumparat un abonament nou online si mi-a venit prin posta un sim si o foaie de hartie pe care scrie ca se va activa simul la 2 ore maxim dupa ce il primesc sau din contul meu online - unde nu este listat decat numarul de prepay pe care il am.
De asemenea functionalitatea de "Chat" sub sectiunea contact din shopul online nu exista - nu este link clickabil.
Au trecut 4 ore, simul nu este activat iar la 300 mi se spune ca activarea nu se poate face decat intr-un shop fizic.
Imi scapa ceva ?
7 Răspunsuri 7

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Idanicel. Am transmis situația ta colegilor și vom reveni cu un răspuns referitor la modalitatea de activare.

ldanicel
Junior entuziast
Multumesc, intre timp se activase abonamentul. De asemenea se pare ca 5G-ul la un abonament 5G trebuie activat separat printr-o conversatie cu client serviceul in care trebuie ceruta "Activarea profilului 5G"

DanielaH
Moderator
@ldanicel, pentru abonamentele cu acces 5G nu trebuie întreprinsă nici o acțiune suplimentară, trebuie doar introdus SIM-ul într-un device 5G și să existe acoperire 5G în zona respectivă.

ldanicel
Junior entuziast
Well, l-am introdus intr-un router 5G si nu se conecta pe 5G. Ce zici de asta ?

DanielaH
Moderator
Well, îmi pare rău. Pentru a investiga această situație avem nevoie de mai multe informații (locația, modelul de router, ce se întâmplă când încerci să te conectezi, dacă apare vreo eroare etc.). Și un screenshot ne-ar ajuta. Este vorba despre numărul la care face referire acest topic?

ldanicel
Junior entuziast
Am scris mai sus... a trebuit sa sun la relatii clienti sa mi se activeze acest "profil 5g" - ulterior routerul s-a conectat in 5G. Routerul este un huawei H122-373

DanielaH
Moderator
Am înțeles. Credeam că situația persistă. Posibil în cazul tău să fi fost o problemă punctuală, o eroare tehnică. În mod normal nu este nevoie de nicio altă acțiune suplimentară. Ma bucur că s-a rezolvat.