anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] [Rezolvat] Cod / voucher RECONDITIONATE25 nefunctional

Iulian_S
Junior
Salutare!
Ati observat ca, de ieri (10.01.2022), la unele telefoane reconditionate apare o oferta cu textul "Adaugă codul RECONDITIONATE25 în coș și beneficiezi de 25% reducere la achiziție sau prelungirea unui abonament pe 24 de luni."?
Din pacate, pentru mine nu functioneaza la nici un telefon.
Ma gandesc ca inca este oferta in constructie si nu este valabil codul momentan, apare doar ca reclama.
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Functioneaza si pe Iphone.. probabil nu mergea mai devreme pe niciun model.. ai mai incercat in ultimele minute pe Iphone? Eu am testat pe asta.. // https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-11-64gb-black-reconditionat-premium

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

svetalex
Senior certificat
Bună. Mie nu îmi apare nicio informație legată de acel voucher. Am încercat să îl adaug la comandă, dar nu funcționeaza

DanielaH
Moderator
@Iulian S, oferta este valabilă doar pentru anumite produse. Pentru ce model ai încercat să aplici codul?

Jay
Campion certificat
Am incercat si eu pe modelul din link.. avea codul RECONDITIONATE25 si nu functiona.. Mesajul care aparea, in partea sus era "Acest cod de voucher nu poate fi utilizat pe aceasta tranzactie." https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-galaxy-s10-128gb-dual-sim-black-reconditionat Vad ca functioneaza acum.. probabil s-a corectat eroarea..

Iulian_S
Junior
@DanielaH Eu am incercat pe mai multe iPhone-uri, pentru ca asta urmaresc si la ele am si vazut banner-ul cu codul mentionat. Din pacate nu vad decat informatia ca este valabil intre 7 si 31 ianuarie, alte detalii nu gasesc pe site.

Iulian_S
Junior
@Jay Corect. Vad si eu ca la acel Samsung merge reducerea.

delfinas
#StarMember
Probabil că nu intră in ofertă telefoanele iPhone, pt că sunt mai căutate/vândute.

DanielaH
Moderator
Modelul Samsung Galaxy S10 128GB Dual SIM Black Reconditionat este în această ofertă. @Iulian S, dă-ne un exemplu, un link, te rog, pentru a putea verifica cu colegii noștri de la magazinul online.

Jay
Campion certificat
Functioneaza si pe Iphone.. probabil nu mergea mai devreme pe niciun model.. ai mai incercat in ultimele minute pe Iphone? Eu am testat pe asta.. // https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-11-64gb-black-reconditionat-premium

Iulian_S
Junior
@DanielaH @Jay Adevarat, acum functioneaza pe toate pe care le-am incercat. Ieri toata ziua si pana mai devreme nu a functionat. Cu ocazia asta, inchei discutia cu mentiunea ca, nu inteleg de ce nu se promoveaza mai mult acest cod, undeva pe site, o reclama, ceva. Il vezi abia cand "vizitezi" un telefon reconditionat. Poate ca vor promova mai mult zilele astea. Multumesc!

DanielaH
Moderator
@Iulian S, mulțumim mult pentru feedback! Îl vom transmite colegilor.

Iulian_S
Junior
Mi s-a raspuns pe Chat ca acestea sunt modelele de iPhone incluse in campanie: Apple iPhone 12 64GB Black MGJ53RM 5G Reconditionat Apple iPhone 12 64GB RED MGJ73RM 5G Reconditionat Apple iPhone 12 64GB Green MGJ93RM 5G Reconditionat Apple iPhone 12 128GB RED MGJD3RM 5G Reconditionat Apple iPhone 12 128GB Black MGJA3RM 5G Reconditionat Apple iPhone 12 128GB Blue MGJE3RM 5G Reconditionat Apple iPhone 12 mini 64GB Blue MGE13RM 5G Reconditionat Apple iPhone 12 mini 64GB Black MGDX3RM 5G Reconditionat Apple iPhone 12 mini 64GB Green MGE23RM 5G Reconditionat Apple iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue MGMN3RM 5G Recond Apple iPhone 12 Pro 256GB Graphite MGMP3RM 5G Reconditionat Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite MGD73RM 5G Recond Apple iPhone 11 128GB Black MHDH3RM Reconditionat Apple iPhone 11 128GB White MHDJ3RM Reconditionat Apple iPhone 11 128GB Green MHDN3RM Reconditionat Apple iPhone SE 64GB Black MHGP3RM Reconditionat Apple iPhone SE 64GB White MHGQ3RM Reconditionat Apple iPhone SE 64GB RED MHGR3RM Reconditionat