anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange LOVE - bonus vechime conditionat?

LauraV
Începător
Buna,
Ma refer la bonusul de vechime de 20 EUR- acordat pt fiecare an de vechime, conditionat de existenta unui abonament de voce de minim 7 eur.
Iar în intrebarea mea, pare mai mult platonică, dar totusi...sa condiționezi in asa fel vechimea?
Cred ca nu stiu cum altfel sa-i "prindă" pe cei cu vechime mare si fara perioada contractuală...
Sa auzim numai de bine,
3 Răspunsuri 3

And04
Senior
Salutare, @LauraV Cunosc persoane care sunt de 20 de ani la Orange si nu au avut fost avantajate prea mult... Cat despre constrangeri, da, era bine daca nu existau. Dar astfel ii "obliga" cumva sa ramana in retea mai mult timp.

Vio73
#StarMember
Eu am luat acel bonus de vechime sub forma unei reduceri la un telefon. Reducerea era de 10 euro/ luna, iar acum de 20. Și da, trebuie reprelungire la abonamentul de voce. Ținând cont că poți lua un pachet de net și tv la minim 40 de lei și reducerea respectivă, mi se pare o oferta foarte bună. Mai ai și bonus pachetul HBO și HBO GO timp de 6 luni. A fost până nu demult cu Netflix 12 luni. Detalii aici: https://www.orange.ro/love/ Baftă!

Viocat
Senior certificat
Gandeste-te la un abonament cu 20 ani vechime bonusul ar fi de 400 euro ptr achzitia unui telefon nou. De asemenea beneficiarii aceastei oferte pot opta pentru plata in rate. Faptul ca solicita un abonament de voce minim 7 euro Se incadreaza in politica de actualizare a vechilor contracte.