anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fibra Optica, Comuna Urecheni, Jud. Neamț

RazvanOtea
Junior
Buna ziua. As dori sa stiu cand ajung serviciile de internet prin fibra optica in comuna Urecheni, Jud. Neamț.
Multumesc.
8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator
@RazvanOtea, bun venit în Comunitate și mulțumim pentru întrebare și interes! Vom întreba colegii de la departamentul tehnic să vedem dacă avem momentan astfel de informații. Vom reveni cu un raspuns.

RazvanOtea
Junior
Buna ziua. Aveti ceva noutati? Am verificat in comuna vecina, Pastraveni mai exact, si apare ca serviciul de fibra este disponibil. Ma gandesc ca nu ar trebui sa mai dureze mult timp pana o sa ajunga si in comuna Urecheni, in cazul in care ar ajunge, nu?

DanielaH
Moderator
@RazvanOtea, îmi pare rău, dar momentan nu avem un răspuns aici. Vom reveni imediat ce vor fi noi informații disponibile.

Salut! Am primit raspunsul colegilor nostri. Conform rezultatului verificarilor efectuate, din pacate in acest moment nu sunt planuri de dezvoltare in aceasta localitate. Multumim pentru interes! Vrem sa stii faptul ca actualizam informatiile pe site, in sectiunea dedicata, ori de cate ori primim noutati de la colegii din Tehnic.

RazvanOtea
Junior
Buna seara. Am observat ca in localitatea Ingaresti este prezent serviciul de fibra optica. Mentionez localitatea Ingaresti, deoarece aceasta face parte din comuna Urecheni. M-am uitat asa orientativ, ultimul ODB se afla amplasat cam la 1km de locatia mea. In cazul in care nu exista proiect inca pentru extinderea retelei in comuna Urecheni, care ar fi demersurile necesare pentru acest proiect?

Salut, Razvan! Am intrebat din nou colegii si, din pacate, momentan nu avem in plan dezvoltarea retelei pentru comuna Urecheni, Judetul Neamt. Iti recomandam sa urmaresti in continuare site-ul nostru pentru noutati. Multumim!

RazvanOtea
Junior
Buna ziua. Am observat ca s-a intins fibra optica pe stalpi in comuna Urecheni, judetul Neamt. Aveti idee cand o sa ajunga fibra optica catre casele oamenilor? Mulțumesc anticipat.

Salut, Razvan! Iti recomandam in continuare sa verifici informatiile legate de acoperire aici https://www.orange.ro/verifica-acoperirea. In momentul in care vom aveam noutati, cu siguranta le vom publica pe site-ul nostru. Iti multumim pentru interesul acordat.