anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista oameni cu intelect minimal la Orange?

Exista oameni cu intelect minimal la Orange? Am senzația că vorbesc cu pereții. Nu am semnal tv decent, așa că plătesc degeaba și am semnat contract cu RCS. Iar pentru internet se pare că voi semna tot cu RCS. Nu am nevoie de serviciile Romtelecom... Am plecat de la Telekom că sa dau de Telekom... Aștept să vorbesc cu un responsabil, și nu dau date pentru confirmarea contului pentru că vrea un alienat intelectual care răspunde la 300. Nu am in contract asemenea clauze. Probabil că voi tăia cablurile Romtelecom ce sunt pe peretele meu... Daca tot nu beneficiez de serviciile platite, ale Romtelecom și mai scumpe decât la Romtelecom... Cu cel puțin 20%, și cu cel puțin 40% mai proaste, începând de la calitatea și viteza internetului fix și tv până la semnal GSM
7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator
@Tehnicmultimedia, bun venit în Comunitate! Îmi pare rău că ești supărat și nemulțumit. Ne spui, te rog, ce s-a întâmplat ca să vedem cum te putem ajuta?

Așa cum am spus și nu ați publicat... Nesimțiti, care la fiecare apel, încalcă contractul , îmi încalcă drepturile, etc

DanielaH
Moderator
@Tehnicmultimedia, așa cum am menționat și în mesajul privat trimis, te rugăm să revii cu un comentariu revizuit, formulat într-un limbaj decent, în care să ne oferi cât mai multe detalii despre situația ta. Suntem aici ca să ajutăm, atât eu cât și ceilalți membri ai Comunității.

FaraUnID
Campion certificat
@Tehnicmultimedia In comunitatea operatorului francez cu sigla portocalie aka reteaua #1 libertatea de exprimare, garantata de Constitutia Romaniei, este facultativa. Prin urmare nu te astepta sa primesti raspunsuri inteligente. Facem pariu ca apar heleprii de serviciu care sa intrebe daca esti client orange, daca ai cont orange, ce telefon folosesti, daca esti in tara sau in strainatate, etc !!!

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate! E firesc sa fii rugat sa dai niste date personale, pt confirmarea contului, pt ca anumite detalii despre abonament se discuta doar cu titularul. Nu ai vrea ca altcineva sa vorbeasca si sa hotarasca in numele tau. Daca nu doresti comunicarea acestor date si inregistrarea convorbirii, poti trimite un e-mail cu nemultumirile tale, catre Orange. Iti inteleg supararea, dar e bine sa pastram un nivel civilizat al discutiei, pt ca asa e frumos si mai eficient. Daca intrerupi dialogul, nu se intelege care e adevarata problema si nu se va gasi o solutie.

queensoft
Explorator
Salut. Esti cumva Tehnicianul de pe Softpedia ?! Dupa stil si nume... asa pare. Oricum, buna gluma aia cu "nu dau datele personale". Le-ai dat demult, stai tu linistit. Si chiar de mai multe ori. Si 99% cu acordul tau.

Se paca că limba chineza este mai facila unora ce zic că sunt români.dece trebuie sa ,"confirmi", data de naștere pentru deranjamente,? Dar când vrei cu un superior și după ce le faci jocul, să îți spună că nu îți poate face legătura? Dar legitimația de serviciu, obligatorie conform legii când vor să îți între pe ușă, și vizată la zi și număr de serie și număr se apel la care se verifica dacă este reală, și numărul de telefon in cauza și specimenul de legitimație pe site? Dar sa te sune când este la ușă... Că așa face Romtelecom, că trebuie să aloci o zi pentru ei? Eu am contract cu Orange, nu cu Romtelecom iar când la telefon, îi întrebi de legitimație oringi"