anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce platesc un nr. de telefon de care nu beneficiez? De ce nu mai receptionez 6TV?

Mihaita_1
Începător
Programul orange love.
Din ianuarie 2020 platesc un nr. de telefon 07******** , fara a avea un abonament sau o cartela preplay cu acest numar.
Din grila de programe TV lipseste incepand cu luna mai programul 6TV.
6 Răspunsuri 6

Miha_Z
#StarMember
Poti lua legatura la Relatii cu clientii si sa le spui nemultumirea ta.

Jay
Campion certificat
Salut! Cred ca ai 2 intrebari aici... Cu postul TV, nu ai ce face, daca postul nu mai este în grila... Iar, in privinta numarului de telefon... Ai făcut vreo modificare, in decembrie-ianuarie? Ai interactionat cu un consultant Orange, pentru vreun contract nou, prelungire, portare? Au trecut cateva luni.. eu, daca as avea ceva necunoscut in factura as lua legatura imediat cu un reprezentant Orange.. P.S. In comunitate nu se ofera date personale..

FaraUnID
Campion certificat
Cum s-a mentionat deja, grila de programe nu este contractuala si, prin urmare, nu prea ai ce sa faci in acest sens. Cat priveste acel numar de telefon: Nu esti foarte coerent in ceea ce vrei sa transmiti, dar daca discutam de un pachet Love acesta implica Telefon Mobil + Internet + Televiziune. Ce tip de internet ai: Pe fibra sau 4G? Daca discutam de internet 4G este posibil ca acel numar de telefon sa fie asociat SIM-ului de date din router. Ce informatii ai, pe cont, legate de numarul respectiv: Abonament Voce, PrePay, Abonament Date?

RafaHelper
#StarMember
Salut, Te poti uita online la acel post tv. Pentru numărul respectiv ia legătura cu cei de la Orange.

Razvan
#StarMember
Postul 6TV a fost închis pe 19 mai, nu i-a mai fost prelungită licența de către CNA. https://www.paginademedia.ro/2020/05/fosta-televiziune-a-lui-serghei-mizil-se-inchide-cna?fbclid=IwAR0I84qGpdccAcDZ5uIVI9p7091jedzJEuBzzHS6JugowYDzOZ9mTOPSFhQ În legătură cu numărul de telefon, faci reclamație la operator și ulterior la instituția abilitată pentru o decizie justă.

DanielaH
Moderator
@Mihaita, ai clarificat situația cu numărul de telefon? Revino, te rog, în Comunitate și oferă-ne ai multe detalii. În ceea ce privește postul 6TV, așa cum spunea și Razvan, acesta nu mai este disponibil din data de 19 mai.