anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce fug abonații Orange daca Orange are cel mai bun internet din tara

Anonim
Neaplicabil
 
19 Răspunsuri 19

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Din cauza preturilor. 🙂

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Cei de la  Orange sunt pe alta lume nu văd că fac investiții degeaba că le pleacă la concurenta ei tot măresc an continuare preturile ca să rămână cu abonații clienții persoana juridica  

Anonim
Neaplicabil

1 Pentru că urmăresc raportul preț calitate.

2 Pentru că au alternative.

3 Modul de comunicare cu clienții cât și rapiditatea soluționării sesizărilor.

Faptul că un furnizor are cel mai bun internet nu semnifică că toți clienții acestuia vor beneficia de aceleași viteze existând zone cu viteze foarte mari iar la polul opus zone cu viteze foarte mici.

Competiția Orange-Digi este una foarte benefica.

 

And04
Senior

Salutare,

O intrebare foarte buna.

Personal, cred ca este din cauza situatiilor cand se mareste pe parcurs pretul abonamentului...

Anonim
Neaplicabil

Oare va ajunge Orange an aceeași situație că telekomul sa vândă serviciile fixe că să scape de probleme sau continua cu măririi de preturii 

Anonim
Neaplicabil

Sa sperăm că nu pentru că nu vrem monopol Digi.

Pe piata este loc pentru toți furnizorii însă serviciile trebuie îmbunătățită.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Pentru că prețul influențează foarte mult decizia fiecăruia. Dacă ar exista o stabilitate în acest sens, cu siguranță ar exista și un feedback pe măsură. Internetul este foarte bun, dar asta este. Eu am avut și de la concurență destui ani și nu mi-a plăcut. Decizia stă la Orange!

Pololică
#StarMember

Motivele pot fi multiple. Decizia de mărire a prețurilor ar trebui dublată de o stabilizare. Am și Digi și Orange în același telefon, dar Orange are o calitate a apelurilor net superioară celor de la Digi (adică e clară diferența între ele), dar depinde ce anume vrei pe lângă această calitate.

Trixen
#StarMember

Oamenii fug pentru a se mentine in forma si pentru ca le permite sanatatea. Nu toata lumea merge la sala. 🙂

In ceea ce priveste trecerea de la un operator la altul, fiecare are motivul lui, iar nevoile se schimba in timp. Statistic vorbind, este normal ca o parte din baza de utilizatori sa schimbe furnizorul. Daca numarul celor care pleaca este semnificativ mai mare decat s-a anticipat, cu siguranta se adapteaza si compania.
Nu exista ceva bun pentru toata lumea sau 100% grad de multumire, indiferent de domeniu.

Revenind la subiect, oare ai putea argumenta cu numere si evolutii ale acestora afirmatia cum ca abonatii fug de la Orange, te rog? Ar fi o dezbatere interesanta, daca exista informatiile care sa o sustina.

Pe partea de servicii fixe eu n-as fugii. Nu se compara ce ofera alti operatori, cu ce ofera ORO. Am avut de toate in afara de Vodafone, si pot sa spun ca Digi e pasta pe servicii fixe, de mobile nu mai vorbesc. Cu toate nemultumirile ce le-as putea avea, tot raman in retea, cel mult imi trec numarul pe prepay, dar la serviciile fixe nu as renunta

Razvan
#StarMember

Salutare! Acoperire deficitară în multe zone, unele cu fibră, altele cu sârmă de cupru și în ultimul rând reputația că scumpesc frecvent abonamentul, de care este greu să mai scape, după vremea fostului telekom. 

yase18
Junior entuziast

Fug ca sa nu piarda oferta

Anonim
Neaplicabil

Digi este peste Orange la servicii fixe.

Pe date mobile Orange conduce detașat.

 

Din experiența mea, Orange e peste Digi 😁. Dar tot una imi e pana la urma. Vorbesc doar din ce am vazut si folosit eu