anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acoperire servicii fixe comuna Dobrovăț jud.Iași

Xtrem
Începător
In comuna Dobrovăț jud.Iași nu exista acoperire fixa internet,mobil sau tv.
Și nici ceilalți furnizori nu au. Vazusem ca prin apropiere cei de la Orange au adus infrastructura, mă intrebam daca aș putea depune o cerere pentru a se trage servici fixe in comuna, am fi cel puțin 100 persoane care ne-am racorda.
5 Răspunsuri 5

Jay
Campion certificat
Salut! Poți încerca să trimiți un mail la serviciul clienti, cu toate detaliile, si vezi ce răspuns primești.. :) https://www.orange.ro/contact/

TheSpecialist
Maestru
Eu recomand varianta cu antena satelit + router 4G. Este mult mai practica și calitatea imaginii este impecabila. Ulterior, dacă ajunge fibra în zona puteți trece pe servicii fixe, fără probleme.

Razvan
#StarMember
Faceți o lista de semnături, apoi mergeți la primar cu ea și apoi o depuneți în Orange Shop Iași.

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Dacă sunt prin apropiere și nu aveți rețele de la niciun alt furnizor, sunt convins că cei de la Orange cunosc asta și vor face ceva. Asta mai ales că ei au obligația să acopere cât mai multe ,,zone albe". Este bine să faceți cunoscut prin toate mijloacele faptul că în zonă nu aveți rețele fixe sau mobile și sunt convins că lucrurile se vor rezolva. Este foarte foarte bine că ați semnalat problema și aici! Sper să fie cu noroc!

Vio73
#StarMember
Poți verifica în județul Iași ce acoperire există. La momentul acesta, pe harta de acoperire sunt menționate cu fibră proprie Orange următoarele localități: Breazu, Chicerea, Dancu, Goruni, Holboca, Horlești, Pașcani, Rediu, Tautesti, Tomesti, Vladiceni. Dacă sunt pe lângă tine, cred că ai șanse mari. Poți verifica și aici: https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ Succes!