anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament Fibra 2000 dar serviciul folosit este defapt Fibra 1000

c_ionut
Junior

Buna ziua.

In aprilie am trecut la abonamentul Fibra2000 si nici pana in momentul de fata Orange nu mi-a oferit viteza mai mare de 1000mbps. La inceput nici nu treceam de 500mbps - download/upload. Am tot sunat la 300 unde eram luat peste picior ca reteaua este in parametri si ce cer eu este absurd. Abia dupa o luna, cu greu, am dat de cineva dispus sa verifice situatia si a reusit sa-mi ridice viteza la 1000mbps-down/500mbps-up cu mentiunea ca asta e tot ce imi poate oferi fara alte explicatii. Imi este greu sa cred ca nu se poate oferi pe fibra mai mult de 1gb si uploadul sa nu poate ajunge la 800/900 mbps, mai ales cand cu 2 abonamente orange unite prin router setat in dual-wan prind peste 1500mbps-down/800mbps-up. Presupun ca limitarea e pe zona unde locuiesc - Saveni, jud. Botosani - si nimeni de la orange nu are de gand sa verifice echipamentele de aici in speranta ca ar putea sa imi rezolve problema.

Pana acum nu am avut probleme cu cei de la Orange, totul s-a rezolvat cu promptitudine si mie greu sa cred ca nu se poate rezolva si situatia asta fara sesizari la ANPC sau ANCOM.

Postez si linkuri la teste facute cu speedtest:

Abonamentul 2 cu viteza de 1Gpbs - asa mergea si Fibra2000 la inceput 

Asta dupa ce am reusit sa dau de cineva dispus sa verifice mai bine situatia 

Si aici 2 abonamente orange puse in dual-wan 

Este aici in comunitate care a trecut prin aceeasi situatie si reusit sa rezolve? M-am gandit sa postez intai aici inainte de a incepe cu sesizari/plangeri la autoritati.

Edit: Linkurile speedtest postate sunt mai vechi pentru ca in momentul de fata nu am posibilitatea de a face alte teste, dar situatia nu s-a schimbat cu nimic si limitarile exista in continuare ba chiar daca nu insistam sa sun la ei ramaneam cu limitarile care le au pe abonamentele de 1Gpbs.

Edit 2: Din ce e postat aici se pare ca pana la urma s-a rezolvat cu plangere la ANCOM: https://comunitate.orange.ro/t5/internet-fix/neclaritati-oferta-fibra-2000-1800-mbps-940-mbps-vitez%... 

16 Răspunsuri 16

cristinasimona5
Începător

Exista posibilitatea. Asta.

Vio73
#StarMember

Salutare!

 

Ce ont ai de la Orange? Și cu ce dispozitive faci teste?

Uite, eu am ont ZTE și cu telefonul Xiaomi 12 T pro, am cam așa la testele de viteză: