anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament 2000Mb si televiziune Premium

Scristian
Junior

Buna ziua, am facut un abonament la Orange , eu sunt din Bistrita Nasaud, abonamentul mi-a fost facut de colegii de la Targu Mures , dar nu mi-au zis de unde sunt.

Mi s-a zis ca intru in posesia televizorului in 3 zile lucratoare, dar nimic, nu pot contacta pe nimeni, oriunde sun nu merge, oare a mai patit cineva? 

6 Răspunsuri 6

Pololică
#StarMember

Salutare!

Zilele lucratoare incepand de cand? La mine, telefoanele la fidelizarea au fost trimise in cele 3 zile promise (ziua confirmarii contractului nu se pune, ci se incepe numaratoarea de a doua zi).

Au fost instalate sambata ,dar am inteles ca azi trebuie sa ajunga de la un consultant orange, oare sa aiba legatura cum este dintr-un oras in altul?

 

In urma cu aproximativ 3 ani, o colega de birou a facut o portare (prin site, si ulterior contactata de un consultant din Iasi, noi fiind in Bucuresti) si telefonul cerut nu stiu exact de unde a venit (ca oras) dar nu cred ca a durat mai mult de o saptamana de la apel si semnarea actelor.

Din moment ce zici ca instalarea s-a facut sambata, pot doar presupune ca s-a asteptat confirmarea instalarii serviciilor si televizorul ar trebui sa ajunga pana vineri (as zice eu). Daca ti-au spus ca astazi ar trebui sa vine, ar trebui sa primesti de la curier un mesaj cu livrarea (eventual sa primesti un AWB). Teoretic, pana nu se facea instalarea, televizorul era de mobila.

Blue12
Senior

Daca vrei sa iei legatura cu un consultant Orange prin chat, o poti face de pe orange.ro/contact, in sectiunea "Discuta cu Djingo". Ii ceri robotului "transfer consultant". 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți intra pe Chat Djingo, de aici, dacă ești client Orange Romania:

https://www.orange.ro/servicii/chatbot/

sau le scrii din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Sau le scrii din secțiunea Contact, dacă ești client Orange Romania Communications:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Nu înțeleg mai departe cum ai făcut! Ți-au instalat serviciile și nu ai avut tv? Internetul este ok?

Au instalat servicile,. eu am televizor, si internetul e super ok , doar ca in oferta ziceau ca mai ofera un televizor la abonamentul de 2000 mb