anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal 4g si viteza sub 1mbs, viteza mica Bozanta Mica

Paul_18
Junior
Buna tuturor,
Locuiesc la 12 km de Baia Mare, in loc. Bozanta Mica si de aproximativ un an de zile am semnal 4g iar viteza la internet e foarte mica, nu pot sa deschid nici o pagina, am facut cateva teste de viteza pe diferite site-uri si viteza e sub 1mb, am facut mai multe sesizari catre serv. clienti dar nu s-a remediat nimic. Ca terminal folosesc iphone 11, sotia iphone 8, altii membrii din familie iphone x, samsung s20 si aceiasi problema o au. O sa atasez poze si cu testele de viteza. Ma puteti ajuta cumva?
8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator
Paul, bine ai venit în Comunitate! Îmi pare foarte rău pentru situația voastră. Într-adevăr, ne-ar ajuta postarea unor teste de viteză și mai multe detalii. Situația se manifestă indoor sau outdoor sau ambele? Orice informație suplimentară ne oferi îi va ajuta pe colegii noștri să investigheze problema. Mulțumim.

Paul_18
Junior
Situatia e la fel si afara si in casa, am atasat pozele dar vad ca nu s-au postat incerc iar... mai multe detalii nu stiu ce sa va dau, doar vad ca nu se incarca paginile pe care vreau sa intru, nici fb nu se incarca..... nimic, e prea mica viteza

DanielaH
Moderator
Paul, mulțumim. Vom transmite aceste detalii mâine dimineață colegilor noștri. O seară frumoasă!

Paul_18
Junior
Multumesc la fel si dumneavoastra

Vio73
#StarMember
Salutare! Cred că, deocamdată, ar fi să încerci și cu telefonul pe modul 3g, că poți avea surpriza să fie mai bine pe acea tehnologie. Este probabil congestie de rețea și Orange ar fi bine să înceapă să suplimenteze capacitățile acolo unde au doar banda 20 în 800 Mhz, pentru că este clar că nu mai face față. Sper să se facă ceva în cazul tău cât mai repede! Succes și să ne ții la curent!

Paul_18
Junior
Buna, ideea e ca si pe 3g tot la fel e din pacate, vecinul pe vodafone nu are nici o treaba, probleme am si la apeluri, stau afara in curte cu semnal 4g si nu pot sa vorbesc, se aude doar intrerupt

Paul_18
Junior
Acum sunt la 5 km mai departe de casa si merge cat de cat, am facut si un test

Vio73
#StarMember
Probabil că te conectezi pe altă antenă și de aceea e mai bine!