anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Internet pe mobil doar H in loc de 4G

Nelutu_2
Începător
Buna, am Orange prepay si de cateva zile ramane viteza la internet pe H, nu mai am 3G sau 4G.
Pana acum aveam super viteza, ce ar putea fi?
Am telefon One Plus5, Android 9, 6Gb Ram totul a mers perfect pana acum cateva zile. Stau in Arad in zona garii, m-am plimbat prin arad in mai multe zone si prin centru tot pe H rămâne. Am mai reincarcat odata cu opțiunea de 5G si internet m-am gândit ca poate nu are destul net sau ceva
7 Răspunsuri 7

FaraUnID
Campion certificat
Cel mai probabil telefonul este setat sa aleaga automat reteaua, iar daca semnalul pe 4G este mai slab decat semnalul H+ in zona in care te afli, telefonul va sari in mod automat in reteaua cu semnal mai puternic. Sau telefonul tau a fost setat accidental doar pe retea H+. Posibil sa fie si ceva probleme pe reteaua 4G, in zona ta si, iarasi, telefonul sare in H+ pentru a oferi continutitate serviciului. Adica telefonul prefera sa-ti ofere acces internet la o viteza mai mica decat deloc.

Nelutu_2
Începător
Am doar automat ca opțiune nu pot sa aleg manual 4G

FaraUnID
Campion certificat
Posibil sa fie ceva probleme pe 4G in zona ta si telefonul alege automat sa treaca pe H+. Ai incerca sa suni la Serviciul Clienti si sa-i intrebi daca au ceva probleme / lucrari in zona?

Nelutu_2
Începător
Nu am sunat pt ca prietena are tot de la Orange si ea are 4G, atat ca ea are pe abonament si eu pe prepay

DanielaH
Moderator
@Nelutu, bun venit în Comunitate! Nu avem semnalat niciun incident de rețea în zona Arad. Ai încercat să probezi cartela într-un alt telefon?

Nelutu_2
Începător
Am incercat in alt telefon la fel H, apoi am pus cartela înapoi si acum am 4G. Am primit si mesaj de la orange "Salut! Pentru a beneficia de ultimele setari pentru telefonul tau, te rugam sa efectuezi un restart. Cu prietenie, echipa Orange." Nu știu ce a fost dar acum merge 🙂 mersi de ajutor

Vio73
#StarMember
E bine că s-a rezolvat! probabil că a avut vreun bug telefonul și după aceea a cerut din nou setările. Important este că acum merge, deci nu mai există probleme.