anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

reziliere internet 16gb si tv satelit

Antisociala
Junior
Am solicitat rezilierea abonamentului home net 16gb si tv satelit family.Mi se pretind peste 200 roni,cu motivatia ca am cumparat in trecut un router Huawei 525 cu 120 roni,si valoarea acestuia reala e mai mare.
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Dacă ai primit ceva subvenționat, în speță acel ruter Huawei B 525, trebuie să știi că la rezilierea anticipată îți pot fi percepute ceva taxe care pot acoperi acea subvenție. De regulă, așa se procedează! Poți citi și pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2234290-taxele-reziliere-abonament-termen Dacă vrei msi multe detalii, ai aici: https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/ Succes!

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Vio73
#StarMember
Cablul e una, satelitul e alta! Dacă ne găsim în buricul târgului, e bine, dar departe de oraș, avem tv satelit! Și da, Orange e cel mai bun, oricât ne-am pune contra! Telekom va fi cel mai probabil luat în curând tot de Orange, după cum se discută de ceva vreme și se pare că s-ar fi ajuns la un acord de principiu: https://www.google.com/amp/s/m.hotnews.ro/stire/24230834%3famp

FaraUnID
Campion certificat
Exact asta am spus si eu este bun daca vrei sa urmaresti competitii sportive majore in 480p. In rest: Cesescu si poporul, Ceausescu si poporul!

Vio73
#StarMember
Ală e cablu, prin rețeaua Telekom, care este slab. Eu am și una și alta și chiar știu ce spun! Orange Tv satelit e un serviciu foarte bun, dar sigur că antenele se mai dereglează dacă nu sunt prinse pe un suport fix!

FaraUnID
Campion certificat
Si pe DTH unde vezi competitiile sportive majore? Ca acestea sunt impartite frateste intre Digi si Telekom, iar firmiturile ajung la Look Sport! Povestea cu preluarea Telekom de catre Orange este in vigoare de cand eram eu tanar si a cam ramas in aceeasi faza.

Vio73
#StarMember
Am spus că pe mine mă interesează predominant canalele științifice, nu cele de sport. Și la acest capitol, Orange satelit stă foarte bine. Și Orange cablu ( prin rețeaua proprie) stă chiar mai bine. Eu am și Digi online, dar nu mă uit tot decât la ce canale științifice nu am la Orange!