anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oare după o luna de internet la liber Orange mai e darnic sa ne mai ofere încă 2 luni de net la liber?

Viorel012
Începător
Fara net nu am ce face...
8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember
Rămâne să vedem, dar bănuiesc faptul că vor veni și alte oferte care să fie pe placul celor care le utilizează. Sunt convins că vor veni oferte din ce în ce mai tentante. Deocamdată o avem pe cea cu net la liber și cu bonusul aferent numărului de abonament de pe care este încărcat prepay-ul, la reîncărcările mai mari de 6 euro. Oricum, e valabil bonusul cu net nelimitat și la opțiunea de 5 euro.

Jay
Campion certificat
Deocamdata poti folosi oferta asta o singură dată, dar, cum ne-am obișnuit ca, la prepay e mereu super ok, probabil va apărea o nou oferta tentantă.. "Bonusul “Internet la liber” se activează din contul meu My Orange și este valabil 30 zile, cu o opțiune de minimum 5E credit activă. Intră in contul tău My Orange, selectează data la care vrei să se activeze bonusul și poți naviga pe internet timp de 30 zile fără să consumi din beneficiile incluse în opțiunea ta.. Bonusul se poate activa o singură dată pe durata campaniei iar ultima zi în care în care îl poți activa este 3 septembrie 2019." https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/#minute Fără net, se găsește ceva de facut, nu cu telefonul, de acord, dar, cu siguranță se gasesc activități..

Razvan
#StarMember
Vezi ca ai secțiune de feedback, scrie către departamentul de oferte prepay, ca să îți dea net mai mult la prepay, poate se va implementa până la urmă.

Miha_Z
#StarMember
Din pacate aceasta optiune e valabila pana in septembrie, dar cu siguranta vor veni si cu alte oferte la fel de tentante ca cele precedente.

Laura_cio
Senior
Folosește-te de o optiune care sa îți permită mai mult internet și verifica pagina Orange pentru ofertele curente. Vei găsi la Orange o optiune care sa te mulțumească.

Ascary
Campion certificat
Încarcă cartela prepay a unui prieten,a unui copil,a unui bătrân. Faci o bucurie și primești și tu internet consistent.Doar 6 euro te costa sa prinzi doi iepuri dintr-odată :))

FaraUnID
Campion certificat
Tipic majorității: Dacă cineva întinde un deget, hai să-i luam toată mana. Eu nu sunt adeptul pomenilor. Consider ca pentru un serviciu de calitate trebuie plătit în loc sa stai cu mana întinsă. Mult, prost și ieftin găsești la alții!

Vio73
#StarMember
Va fi și la noi mai mult. Nu uitați că cei care au dat nelimitat, au facut-o din disperare și nu pentru că așa ar fi dorit.