anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot folosi Date Mobile de la Pinata Party

Răzvan-
Începător

Buna ziua! Datele Mobile pe care le aveam incluse in abonament s-au terminat asa ca am participat si eu la Pinata Party si am casticat 50GB. Dupa ce am revendicat premiul si am primit si confirmarea datele tot nu merg, se poate stii de ce ?

 

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Salut!

La abonamente, la terminarea cantitatii incluse de internet, ar fi trebuit sa continue contra cost. Daca ai telefon cu Android, verifica setarile din telefon sa nu ai blocaj la terminarea cantitatii declarate.

Continuarea contra cost a fost blocata de catre mine, dar as vrea sa stiu de ce nu pot utiliza cei 50gb castigati.

Ai blocat-o din telefon (aparat) sau prin apel la Serviciul Clienti (300)? Daca este din aparat, dezactiveaz-o si poti consuma in continuare. Daca a blocajul a fost facut prin apel la 300, va trebui sa suni din nou pentru reactivare sau sa vezi ce solutie iti ofera.

Daca am acest blocaj activat nu pot folosi internetul castigat la Pinata Party ?

@Răzvan- : ”Datele mobile” primite din Pinata sunt primiți ca bonus, deci pentru utilizare trebuie respectate cerințele utilizării resurselor din bonus: fără restricții la abonament, dar la prepay cu extraopțiune activă de minim 5euro.

Gabriel_12
Junior entuziast

Salut !  Ești in cost control ( limitarea consumul de internet fără generare de costuri ) ca sa poți folosi cei 50 de Gb din piñata trebuie sa faceți un apel la 300 sau magazin fizic sa va dea restore la serviciile de date mobile să-l puteți folosi de azi altfel de la următoarea data de facturare ii puteți folosi atunci se vor debloca cand se aloca din nou resursele. 

Nu cumva Cost Control limiteaza viteza?

DanielaH
Moderator

Răzvan, s-a rezolvat situația?

Anonim
Neaplicabil

Ai alocat acel bonus pe numărul folosit sau doar ai ales premiul și atât?