anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

nu merge internetul dupa ce m-am intors din Grecia

refillrom208
Începător

Ce ar trebui sa fac daca nu imi merge nternetul, m-am intors din Grecia? Am oprit telefonul, l-am pornit, am oprit/pornit roamingul, am oprit/pornit datele mobile.. dar e in zadar…

mentionez ca in Grecia am ramas fara internet si am dat mesaj la 355 pentru cost suplimentar, totul a fost perfect pana m-am intors in tara.

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salut!

Incearca o resetare a setarilor de retea (doar de retea). Ar trebui sa stearga setarile curente si sa instaleze pe cele ale operatorului (adica Orange). Sa ai in vedere ca se vor sterge toate asocierile de Bluetooth si WiFi.

FLo1
#StarMember

@refillrom208: Bun venit în Comunitate. În contul tău MyOrange ce se menționează la resursele naționale? Mai există? Dacă nici cu o resetare a setărilor de rețea nu se restabilește situația, atunci este posibil ca până la plata costului suplimentar creat, situația să nu revină la normal. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cred că trebuie sunat la ei și cerut să se facă o resetare de cont ( reinițializare a serviciilor) . Au mai fost cazuri semnalate tot pe aici!

Baftă!

Anca07
#StarMember

Buna refillrom208,

S-a remediat problema? Stiu ca de obicei dureaza putin pana se refac conexiunile cand iesi din tara si cand revii in tara. Lasa-ne un mesaj daca s-a remediat problema, si daca da, cum? 

Zi cu soare!🌞