anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu mă pot conecta la internet desi am reîncărcat cartela recent

Madalina_15
Începător
De ce nu mă pot conecta la internet daca am reîncărcat cartela recent ?
11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember
Salutare!Cred că e vreo problemă pe la ei prin sistem și cel mai probabil, ar trebui să iei legătura cu un consultant din My Orange, secțiunea Contact/ Contactează-ne pentru clarificarea problemei. Succes!

Tina
Cunoscător certificat
Poți sa încerci sa închizi și sa redeschizi telefonul. La mine a funcționat când am avut probleme cu netul, in cele mai multe cazuri.

teacher_
#StarMember
Salut! Cu ce valoare ai reîncărcat? Opțiunile de sub 5 euro nu au internet inclus. Pe de altă parte, daca ai reîncărcat cu euro (și nu cu opțiune) și ai stat pe net puțin până să îți activezi opțiunea, este posibil sa nu mai ai credit. Da un mesaj la *133# și vezi ce răspuns primești. In alta ordine de idei, ți-ai activat datele mobile din telefon? Mai pățesc și eu să stau mult timp pe hotspot și să le țin închise și să uit sa le pornesc.

Bianca_11
Începător
Este necesar ca după fiecare reîncărcare sa îți repornește telefonul pentru a se putea activa opțiunea.

teacher_
#StarMember
@Bianca, tu îți repornesti telefonul după fiecare reîncărcare? Asta e o practică care se mai întâlnesc acum vreo 12-13 ani, eu personal nu am făcut asta niciodată. Opțiunea mi se activează instant, fara să fac alte modificări sau setări.

Bianca_11
Începător
Da îmi reporneac telefonul de fiecare data pentru ca alt fel nu mi se activează opțiunea

Bianca_11
Începător
Chiar mi s-a sugerat sa fac asta

Neaplicabil
Ideea cu repornirea telefonului e doar ca sa faci o reintrare in retea. Cu toate astea, e muuuult mai eficient sa treci telefonul pe mod avion si inapoi, decat sa dai restart. Nu cred ca mai exista telefoane fara mod avion. Dar daca nu are, da, restart. Oricum, nu, nu trebuie sa-ti repornesti telefonul ca sa fie reactivata optiunea. Cel mult trecut in mod avion. Consuma mai putina baterie decat un full restart, e mult mai rapid si, cel putin ceea ce priveste inregistrarea in retea, are fix acelasi efect. Dar sunt inca persoane care nu stiu cum sa treaca telefonul pe mod avion (in special persoanele mai in varsta) si atunci se promoveaza default restart-ul telefonului in loc de trecerea pe mod avion.

RafaHelper
#StarMember
@Madalina_15, ai rezolvat problema?

teacher_
#StarMember
@Bianca, asta a fost o singura data, după cum s-au precizat și în mesaj, din cauza unor probleme. Nu e necesar de fiecare data sa faci asta. Data viitoare nu îți mai reseta telefonul, ci doar reîncarcă și gata, vezi ce se întâmplă.

DanielaH
Moderator
@Madalina, funcționează Internetul? S-a rezolvat problema, e totul OK?