anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Net inclus în rețele sociale prin hotspot

Kiefciman
Începător
Internetul inclus în rețele sociale din cadrul abonamentului este inclus și dacă folosesc rețele sociale pe un alt device prin hotspot?
9 Răspunsuri 9

Jay
Campion certificat
Salut! Eu cred ca internetul pentru rețelele de socializare este inclus doar pentru cel care are si foloseste abonamentul... dar, n-am testat, este doar părerea mea..

Salut, Kiefciman, Ne interesam si noi despre acest lucru si revenim catre tine cu un raspuns, cat de curand posibil.

FaraUnID
Campion certificat
"nu cred ca are cum sa se înregistreze pe ce site-uri intra celelalte dispozitive conectate la el prin hotspot" - Si atunci istoricul web aka istoricul de navigare + log-urile aferente din serverele operatorului la ce mai folosesc si care este rolul lor? Practic, ceea ce spui se traduce prin faptul ca daca ma conectez la internet printr-un HotSpot (fie el la liber sau restrictionat cu parola) pot face nasoale, deorece nu are cum sa se înregistreze pe ce site-uri am intrat. Corect?

Jay
Campion certificat
@FaraUnID, asta este parerea mea. Si?!.. Se pare ca o sa aflam realitatea..

Kiefciman
Începător
De ce vă certați pe postarea mea? =)))

FaraUnID
Campion certificat
@Kiefciman Nu am nimic de impartit cu tine, doar ca primul mesaj postat de @Jay nu are nicio treaba cu realitatea si este impotriva oricarei logici. Este ca si cum am spune ca 1+1=7 si ca vedem noi daca este asa sau nu. Majoritatea aplicatiilor instalate in telefon, au capacitatea de a vedea modul in care accesezi internetul: printr-o conexiune de date mobila sau prin intermediul unui HotSpot WiFi. De aceea tind sa cred ca aceasta facilitate a traficului necontorizat in social media este valabila doar de pe telefonul in care se afla SIM-ul si atat timp cat exista pachet de date disponibil.

Jay
Campion certificat
@Kiefciman, scuze pentru spam, dar, cred ca a fost distractiv macar :). @FaraUnID 1+1 pot sa faca si 7 sa stii.. depinde cat de productivi sunt..

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Întrebarea lui Kiefciman este deja escaladată la colegii noștri și vom reveni cât de curând cu un răspuns. Vă rog mult să opriți comentariile nerelevante pe acest topic și să așteptați răspunsul lui Orange Assistant. Mulțumesc pentru înțelegere.

Salut, Kiefciman, Revenim catre tine cu clarificari: Traficul de internet inclus in retelele sociale poate fi utilizat si prin hotspot. Daca vei face hotspot, cei care se conecteaza, vor folosi resursele tale. Este recomandat ca acestia sa aiba datele mobile inchise.