anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mi s-a diminuat internetul mobil inclus in abonament

sanyi80
Începător
Am observat ca de cca 2-3 luni mi s-a diminuat internetul mobil inclus in abonament de la 13 Gb la 1,5Gb. Oare ce se intampla?
3 Răspunsuri 3

Miha_Z
#StarMember
Nu ai facut nicio modificare la abonament? Daca nu mai ai perioada contractuala poti negocia resursele pentru un alt abonament. Oricum din My Orange ai posibilitatea de a lua bonus de internet. Eu am activat bonusul de 100 Gb.

Jay
Campion certificat
Ce abonament ai? Cat mai ai din perioada minima contractuala? Este posibil sa fi fost un bonus când ai prelungit abonamentul, nu o resursa a abonamentului?

Vio73
#StarMember
E posibil să fi avut mai mult internet inclus pe o anumită perioadă și apoi să rămână mai puțin. Trebuie să te uiți în contract și să vezi cum stă treaba de fapt. Până atunci ai posibilitatea să activezi bonusurile din My Orange, care sunt mai mult decât suficiente. Detalii aici: https://www.orange.ro/in-my-orange-faci-ce-faci-si-tot-castigi/?gclid=CjwKCAjwrvv3BRAJEiwAhwOdM8joJeZL_XJMQu6LLOFHm8CadcVETY_IN_TYMYWE_17WJSTcf40IABoCivQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Sau aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2384256-campania-online-platesc-bonus-primesc Succes!