anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Merge cartela de internet Home Net 4G în telefonul mobil?

bogdan545646
Începător
Salutare. În prezent nu sunt client Orange, dar vreau să mă portez. Am observat aproximativ că de vreo 1-2 ani încoace aproape nu vorbesc deloc la telefon. Apelurile și mesajele le efectuez prin rețelele sociale. Aș vrea să știu dacă îmi pot porta numărul pe abonamentul Orange Home net 4G, dar să pot primi apeluri pe acea cartelă, și implicit să pot efectua apeluri, numai atunci când am nevoie și să le plătesc la tariful de 18 eurocenți pe minut. Mie îmi convine mai bine să am 100GB la 8 euro, decât 15GB la Orange Me cu minute și sms nelimitate pe care oricum nu le folosesc.
Are cineva acest abonament mobil? Dacă sunați pe numărul cartelei intră apelul? Se pot face apeluri de pe acea cartelă către orice destinație?
Mulțumesc.
PS: Am văzut că este abonamentul la 15 euro cu net nelimitat, doar că mi se pare cam scump deja 15E. Dacă pe varianta de date se oferă 100GB la 8 euro, cred că un client nou ar trebui să poată alege un abonament cu mai multe date și mai puține minute la un preț economic. Mai ales dacă vine în rețea prin portare.
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Abonamentul de date, nu are serviciul de voce activat, poți utiliza doar sms-uri. Mai bine portezi la Smart 15, cu reducere de 30% și vei plăti 10 euro, în loc de 8 euro și tot ieși mai în avantaj, unde ai toate serviciile active pe cont.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

Razvan
#StarMember
Abonamentul de date, nu are serviciul de voce activat, poți utiliza doar sms-uri. Mai bine portezi la Smart 15, cu reducere de 30% și vei plăti 10 euro, în loc de 8 euro și tot ieși mai în avantaj, unde ai toate serviciile active pe cont.

Vio73
#StarMember
Nu, nu merge să primești apeluri, ci doar pentru date. Dacă vrei să plătești mai puțin, ai varianta yoxo sau prepay-ul.

Ascary
Campion certificat
Salut Bogdane.In afara de ce au mentionat colegii nostri mai trebuie sa stii ca SIM-ul net 4G este activ doar intr-o locatie prestabilita. Nu merge sa te deplasezi cu el, doar daca faci schimbare de locatie iar pentru asta trebuie anuntat serviciul clienti Orange. Oricum insa sunt atatea oferte de net la Orange si promo-uri de zeci de GB incat nu ar trebui sa iti faci griji pentru net,asa ca porteaza-te linistit daca consideri ca Orange e pentru tine. Pentru mine e :) Totusi daca vrei voce acasa ai putea activa un abonament Orange Home Fix GSM iar pentru internet un abonament net 4G ca sa ai trafic foarte mult.

FaraUnID
Campion certificat
@bogdan545646 Abonamentul de 15 euro, la care faci tu referire, se poate obtine cu o reducere lunara de 30% daca se opteaza strict pentru abonament, fara achizitie de telefon si perioada contractuala 24 de luni. Adica undeva pe la 10 euro / lunar. Trebuie sa stii sa-ti joci bine cartile in faza de negociere si sa dai peste un consultant capabil sa te asculte, sa te inteleaga si dornic sa-ti ofere acea reducere de 30%. Decat 8 euro pentru 100 GB mai bine 10 euro pentru nelimitat.

RafaHelper
#StarMember
Salutare @FaraUnID, @Razvan, De ce 30% reducere pentru abonament, nu e 20% reducerea?

FaraUnID
Campion certificat
20% este reducerea standard si publica, afisata pe site, in campania de Black Fraier Day. La o discutie cu departamentul de retentie / ofertare se poate obtine o reducere de 30% din pretul abonamentului daca se opteaza in varianta SIM Only si 24 de luni perioada contractuala.

RafaHelper
#StarMember
Thanks, good to know!

bogdan545646
Începător
Deocamdată nu mă pot porta acum, în perioada black friday, pentru că mai am de plătit rate la telefon pe factura operatorului actual. Când mă voi putea porta campania deja a trecut. Nu vreau un abonament mai scump de 40 de lei si am nevoie de mai multe date, nu de minute nelimitate. Cat privește abonamentul nelimitat, cel de 15€ sunt curios ce viteza oferă? Prefer să plătesc 100GB la o viteză mai mare decât nelimitat la 10Mbps pe secundă.

FaraUnID
Campion certificat
Abonamentul Smart 15, in teorie ofera acces la 5G. - Viteza maximă estimată de transfer 5G este de 1200 Mbps pentru download și 100 Mbps pentru upload. - Viteza maximă estimată de transfer 4G+ este de 355,6 Mbps pentru download și 47,5 Mbps pentru upload. - Viteza maximă estimată de transfer 3G+ este de 38,04 Mbps pentru download și 5,04 Mbps pentru upload. Vitezele minime garantate sunt: - Tehnologie 3G viteza de 2 Mbps download cu 0,5 Mbsp ulpload. - Tehnologie 4G viteza de 14,2 Mbsp download cu 4,75 Mbsp upload. - Tehnologie 5G viteza de 60 Mbsp download cu 10 Mbsp upload. Repet, discutam de Orange care in 4G CAT4 ofera vitezele astea https://comunitate.orange.ro/questions/2496157-calitate-conexiune-internet-4g-piatra-neamt si din punctul lor de vedere sunt viteze normale si in parametrii.

Razvan
#StarMember
Nu ai limita de viteza la Smart 15. Când te decizi sa faci pasul, te pot îndruma spre un consultant, care îți oferă 30% reducere la abonament.